Häst/Tvilling

Hästens kråmande i kombination med Tvillingens föränderlighet ger en tusenbegåvad person vars värsta fiende är han själv. Det finns en gnatande liten djävul inuti denna persons huvud som säger "Jag behöver inte ta detta! Jag måste inte stå ut med det här! Jag vill vara fri. Jag vill ha tillbaka min själ."

Häst/Tvillingen sliter väldigt hårt för att vara annorlunda, ovanlig, bättre än alla andra, smartare, sexigare, bättre klädd och mest av allt, häftigast. Ja, Häst/Tvillingen vill desperat betraktas som häftig, en i gänget, en fantastisk prick.

Det är inte så att Häst/Tvillingen inte kan hålla fast vid sitt jobb. Det kan de. Normalt sett väljer de en karriär som intresserar dem och fortsätter med det för alltid. De har ofta talang för musik eller grafisk konst och de är alltid, på ett mycket viktigt sätt, engagerade i teatraliska strävanden. Häst/Tvillingar är cirkushästar. I stället för att gå så dansar de.

Häst/Tvillingen, som de flesta Hästar, lämnar oftast hemmet i unga år, börjar jobba med något som intresserar honom och fortsätter sedan, steg för steg, inom detta yrkesområde. Om han är musiker så går han inte bara med i ett band och spelar på bröllop och andra tillställningar. Nej. Häst/Tvillingen kan mycket väl gå med i ett band och spela med det så länge allt går bra. Sedan, när det börjar bli tuffare på grund av att någon brutit mot en regel eller gjort sönder ett instrument, stannar inte Häst/Tvillingen kvar. Han går vidare. Snabbt.

Hästar födda i Tvillingarna tycker om roliga skämt och anstränger sig verkligen för det. De berättar skämt eller hittar på galna upptåg, utsätter andra för busstreck eller gör magiska tricks bara för att få din uppmärksamhet och dina applåder. Den genomsnittliga Häst/Tvillingen, som inte är kontrollerad av någon auktoritetsfigur, kan verkligen bli oregerlig när det gäller nöjesavdelningen. De blir så lätt bortskämda spolingar på grund av överdrivet beundrande föräldrar, vänner och fans att det är klokt att inte skratta för högt eller uppmuntra dem, såvida de inte verkligen gör sitt allra bästa.

Denna person är väldigt kvick i huvudet. Slagfärdighet är hans andra natur. Häst/Tvillingar är spänstiga typer, med massor av jordnära vitalitet, alltid redo att ge sig ut och segla eller vindsurfa eller gå på tur. Dessa två kvalitéer, snabbhet och djärvhet, gör Häst/Tvillingar till ett utmärkt sällskap.

Hästens själviskhet måste passas in någonstans i detta porträtt. Sorgligt nog så är denna person ett monster av självcentrering. Så sällskaplig och utåtriktad som han kan verka, så ser egentligen aldrig Häst/Tvillingen saker ur någon annan synvinkel än sin egen. Sympati är inte hans starka sida. Ändå, underligt nog, kan denna person ha ett vårdande yrke. Häst/Tvillingar kan tycka om att ta hand om andra, som en hobby. De verkar till och med behöva skydda och vaka över andra. Men de gör det med en medveten tanke på välgörenhet och inte av medlidande.

Häst/Tvillingar är orädda och tar på sig långsiktiga jobb och projekt, som skulle få andra att blekna. På detta sätt hjälper deras förmåga till själviska strävanden till. De kan ge sig på något, som andra aldrig skulle vågat prova, utan att blinka eftersom de är begåvade med ett enormt självförtroende.

Kärlek

Ordet "betagen" slår en direkt. Denna Häst är ständigt kär. Han måste ha omväxling för sina känslor för att uppleva den spänning han åtrår. Men djupt där inne i denna uppenbart ytliga person, söker han efter ett ideal han så desperat vill tro på. Han önskar att andra vore trevligare, mer givande, förstående, generösa och snälla. Häst/Tvillingar tolererar inte cynism hos andra. De väntar på att "rätt" man eller kvinna ska dyka upp och han eller hon kommer inte att ha några fel och kommer att stå till tjänst i många år med stor tillgivenhet.

För att älska en Häst/Tvilling som sig bör måste du veta hur du ska verka snäll och mild, även när det verkar omöjligt. Du måste vara hängiven Häst/Tvillingen och hans ideal. Och du måste tycka om drama. Scener. Raserianfall. Denna Häst har väldigt kort stubin, men hans små tragedier varar oftast inte så länge. Botemedlet är apati. Ignorera honom i tre sekunder. Låt honom vara så lugnar han ner sig.

Passar med

Hund/Lejon, Hund/Vattuman, Tiger/Lejon och Tiger/Vattuman tilltalar din oblyga självbild. Men du kan också passa ihop med Get/Vädur och Tiger/Vädur och även med en kreativ Get/Våg. Beblanda dig inte med Buffel/Jungfru eller Buffel/Skorpion och tänk inte ens på att haka på en eldig Buffel/Skytt. Du vill ha topplatsen och de hatar konkurrens. Råtta/Jungfru, Råtta/Fisk och Råtta/Skytt är också uteslutna, liksom den välståndsälskande Gris/Fisken.

Hem och familj

Hästens hem är extremt viktigt för honom eller henne, även om det bara är ett ställe man kan fly från. Häst/Tvillingar är den sort som rusar ut i ilska och slänger igen dörren bakom sig. Av denna anledning måste en Häst/Tvillings hem vara stadigt som en klippa. Han måste alltid kunna återvända till ett bekvämt, ordnat, städat och välskött ställe där han kan lägga ner sitt trötta huvud och sucka över hur trist världen där ute egentligen är.

Han eller hon tycker bäst om möbler i klara färger, men trots färgöverdrifter så kommer stilen i Häst/Tvillingens boning att ligga nära det traditionella. Med andra ord, denna person kommer inte att bo i ett höghus utan snarare i ett fashionabelt hus i staden, där han kan inreda i neongult och limegrönt.

Denna person är nästan överdivet omsorgsfull som förälder. Investeringen av sig själv i andra slår denna riktigt självorienterade varelse som ordentligt nervpåfrestande. En Häst/Tvilling-mamma eller pappa vill göra vad som är rätt för sina barn och inte för åskådarna. Om något kärleksband kan pressa ut osjälviskhet från den själviske, så är det helt säkert förälder/barn-relationen. Du kommer att förvånas över Häst/Tvillingens hängivenhet för familjens angelägenheter. Så översvällande är de inte när det gäller egna föräldrar eller syskon. Det är inte samma sak. Häst/Tvillingen tycker om att tro att det verkligen är han eller hon som skapat hans eller hennes barn.

Häst/Tvilling-barn har en benägenhet för att visa sig på styva linan. De kan anklagas för clownerier i skolan och ibland sägs de vara uppviglare på lekplatsen. Det är sant att detta barn behöver uppfostran och disciplin tidigt, eftersom uthållighet när det gäller uppgifter som han inte riktigt tycker om är svårt för Häst/Tvilling-barnet. Han är så mycket hellre ute och leker.

Yrke

Häst/Tvillingar är knasiga människor. När de inte är intensivt engagerade i ett eller annat glödande projekt eller personligtkorståg, fladdrar de omkring och trånar. Deras bas är jaget. Men deras längtan är andra. Denna konflikt producerar en personlighet som är kapabel till oerhörd framåtanda under en kort period. Motiverad av sin känsla för andra kommer Häst/Tvillingen att kämpa i uppförsbacke i världsmästarstil. Men se, hans tankar vandrar iväg till hans egna problem och den hastigt distraherade Häst/Tvillingen sätter sig ner och blir en mulåsna.

Så hans trumfkort i en yrkesmässig situation måste vara njutningen att attackera nya projekt hela tiden. Det är bäst för Häst/Tvillingar att arbeta för människor som de respekterar mycket och som kan hålla ordning på dem. De blir utmärkta chefer, men behöver en hjälpreda som kan hjälpa dem att inte glömma de dagliga aktiviteterna. Teater, cirkus, dans, bio, alla underhållningsrelaterade jobb passar denna person. Han eller hon kan bli allt ifrån koreograf till scenarbetare. Så länge teatern finns där någonstans kommer Häst/Tvillingen att frodas.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |