Gris/Vattuman

Blandningen av Vattumannen och Grisen ger upphov till en framfusig egenskap som gränsar till taktlöshet. Kanske Grisens naturliga idylliska, lantliga sida imiterar Vattumannens öppenhet. Eller kanske Vattuman-delen plockar omåttlig uppriktighet från Grisen och blir för rak. Hur det än fungerar så blir denna individ både djärv och framfusig.

Mer än någon annan är denna Vattuman i stånd till jättelika utbrott av raseri och förtrytelse. Oftast, eftersom Vattumannen är tolerant och oengagerad, föredrar han att en konfrontation rullar över honom till andra sidan innan han reagerar på den. Men här, med tillägget av den stridslystna Grisen, kan Vattumannen vara fullständigt krigisk. Han har all extra kraft och framåtanda från Grisen som kan definiera hans mål för honom. Gris/Vattumannen är en bestämd typ som vill komma någonstans i livet och, typiskt för Vattumannen också, strunta i gränser. Så här är ett dynamiskt, klartänkt kraftpaket, både artig och vred på samma gång, vars förmåga till drömmar endast görs suddig av hans egen överdrivna känsla av självtillräcklighet.

Trots denna självupptagna läggning har Gris/Vattumannen många vänner. Han är något av en klantskalle och folk gillar att skratta åt hans obetänksamma dumhet och känner sig som om de vore en del av hans eller hennes lustigheter och fnitter. Gris/Vattumannen drar publik och har både charm och styrka att ge. Eftersom Gris/Vattumannen är både dominant och sympatisk så kan han räkna med att gå långt i livet. Denna individ kan definitivt bli en vinnare. Men Gud förbjude att han inte segrar och triumferar - Gris/Vattumän är dåliga förlorare.

Det finns något av primadonna över Gris/Vattumannens gigantiska känsla för jaget. Till och med hans sätt och hållning är tydliga försök till majestätisk storhet. "Se upp!" säger Gris/Vattumannen med hotfullt rullande axlar. "Här kommer jag." Inte likt en långtradare eller ens en bulldozer - mer likt en väldigt uppsvullen griskulting svassandes på bakbenen mot palatset, ikädd lila Adidas-shorts och en guldkrona käckt på svaj. Elegans med ett inslag av folklighet.

Haken med Gris/Vattumannen som ledare eller härskare är att, trots att han älskar äran och applåderna, rullar runt i smicker och vältrar sig i framgång, han inte kan sluta upp att predika för massorna. Snart nog tröttnar massorna på att lyssna på hans predikningar och tråkas ut av hans skrin av glädje och av att kyssa fållen på hans Adidas-shorts och de vill ha en ny kung.

"Över min döda kropp", gormar den vid det här laget självbelåtna monarken. "Jag kommer att pusta och frusta och blåsa ner ditt hus." Och oftast gör han det också.

Men nog med sagor. Denna person räddas från Grisens omåttlighet av sin kyliga Vattuman-sida. Han är diktatorisk, men glad och vänlig (när han inte är arg). Han behöver vägledning och kan ta emot råd från de som är klokare. Gris/Vattumän är av naturen något ombytliga och måste hållas kvar på den rätta vägen genom yttre påverkan.

Mest av allt har Gris/Vattumän en aggressiv utstrålning. De vet hur de ska locka folkmassor och behaga dem. De är vårdslösa, men bara för vinnings skull. De är alltid mer framgångsrika än de verkar. De är fascinerande och har förmåga att starta trender som omfattar hela världen.

Kärlek

Gris/Vattumannen har gåvan att veta hur han ska verka bry sig. Han eller hon är en smekare, en som öppet visar tillgivenhet. Räkna med klappar på huvudet och snusningar i nacken från denna individ. Men förvänta dig inte livslång trohet eller femtio år av självuppoffring. Gris/Vattumannen viskar ljuva ting i ditt öra om hur känslig han är. Sedan får du honom i säng och han övergår till att berätta om sin senaste kupp på idrottsplanen eller jobbet. Gris/Vattumän är stora i orden.

Om du älskar en Gris/Vattuman, gör dig beredd på att vara en sann hjälpreda, startmotor och på att göra allt jobb. Denna person är inte intresserad av att tyglas av passionen. Han eller hon behöver mycket öm kärlek och att någon lyssnar. Gris/Vattumän är inte speciellt uppmärksamma på vad andra säger. Försök sätta eld på deras lila Adidas-shorts.

Passar med

Du är typen som väljer Katter och Getter som partners. De är naturligt försiktiga, sexiga och lägger sig inte i. Prova först Katter och Getter som är födda i Väduren, Tvillingarna, Vågen och Skytten. Om du inte hittar din livspartner där, ring en Tiger/Vädur. Ni har mycket att prata om. I strid med allt du representerar (men väldigt attraktiv) är Orm/Oxen, Orm/Lejonet och Orm/Skorpionen. Häst/Oxar gör inte heller något för din självbild.

Hem och familj

Gris/Vattumannens bostad kommer att vara överflödande och stor - för att matcha karaktären hos denna grandiosa individ. Där borde finnas ett rum som liknar ett tronrum (låt oss kalla det hans kontor) och många telefoner för "viktiga" möten. I första hand vill denna person att bekvämlighet och kultur ska omge honom, han kommer att ha en fin känsla för att inreda påkostade boningar och kommer ändå att bibehålla en lantlig aura över stället. Gris/Vattumän är inte tokiga i städer. Men i nobelt uppträdande.

Gris/Vattumannens förhållande med barn är snarare mer auktoritärt än vad som är tillrådligt. Glöm inte att denna person är upptagen av sitt eget framåtskridande den mesta tiden. Mycket av den omsorg som ingår i att uppfostra barn kommer att lämpas över på Gris/Vattumannens partner. Sedan, om det går galet, kommer Gris/Vattumannen att kallas in som konsult. Här finns inte tillräckligt med värme för både folkmassan och barnen. Gris/Vattumannen väljer oftast folkmassan.

Detta barn har ambitioner som du aldrig drömt om. Han eller hon kan ta sig an uppgifter och hålla ut i stora svårigheter som kräver enorm koncentration och att man biter ihop. Han eller hon är otvivelaktigt spänstig. Detta barn är populärt också och en lekledare av bästa sort - han eller hon håller ordning på alla. Detta barn kan visa sig smeksamt och krypa upp hos sina föräldrar, men han eller hon tänker alltid på framtiden.

Yrke

Gris/Vattumannen är utvald för avancemang och utveckling i karriären. Han eller hon vill ha pengar och kommer att vända upp och ner på livet för att skaffa sig både rikedom och makt. Denna individ skiner alltid klarast när han eller hon sporras av ett beslut på jobbet eller en eventuell befordran. Gris/Vattumannens föreställningsförmåga är minst dimmig på detta område. De vet vad de vill ha och räknar snabbt ut hur de ska skaffa sig det.

Gris/Vattumannen är alltid en chef. Även om han eller hon tjänstgör som anställd är tiden för underordnande begränsad. Naturligtvis, om de tror att underkuvelse och lydnad kommer att inbringa förtjänst, kommer de att kasta sig in i högen med smutsig disk och få den renare snabbare än någon annan. Denna person är inte rädd för att verka ödmjuk ett tag för att komma någonstans. Gris/Vattumannens dröm är stjärnstatus och massor med pengar. Det enda du ser är dammet.

Några karriärer som passar Gris/Vattumannen är: påve, kung, mästare, filmstjärna, diva, president, premiärminister, alla chefsposter, alla överlägsna karriärsposter.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |