Gris/Stenbock

Denna kombination skapar en människa med oändlig talang och ambition. Det finns inga gränser. Gris/Stenbockar ser aldrig sig själva som mindre än ofantligt berömda och enormt rika. Dessa är storslagna specialister, vilkas personliga mål av kosmiska proportioner inte står i vägen för deras lika enorma egon. Det finns i Gris/Stenbockens sammansättning en viss uppfriskande renhet av längtan. Ingen Gris/Stenbock underskattar någonsin sig själv. Vissa hävdar att en sådan klarsynt inställning till uppenbar självisk ambition är hälsosam. Kanske är den det - för Gris/Stenbocken i alla fall.

Grisar har en benägenhet för att vara lättrogna och laglydiga. De gör nästan allting på "rätt" sätt. De arbetar länge och hårt. De studerar. De gör läxorna. De tar hand om sina familjer och ägodelar. De är ansvarsfulla medborgare. Ofta röstar de till och med. Stenbockar är också pålitliga medborgare. De gillar också att hålla sig till regler och normer. De arbetar hårt och klarar sina studier bra. Stenbockar röstar också.

Så, den Stenbocksfödda Grisen har ett rent hjärta och är lika bestämd som en bulldozer. Gris/Stenbockar tar priset för stor kunnighet och en enastående tjänstvillighet att dela sina talanger med världen. De är deltagande och säger nästa aldrig nej till ett rop på hjälp. De är generösa, men försiktiga för att inte slösa. De är utomordentligt kultiverade och försöker alltid öka sin kunskap eftersom de är ivrigt nyfikna.

Eftersom Gris/Stenbocken är självuppoffrande och sällan viker från den rätta vägen är det förvirrande för henne att andra kan vara mindre nogräknade än hon och ändå inte hamna i fängelse. Denna person är ingen föraktfull lagbrytare. Faktum är att Gris/Stenbockar chockeras av skumma affärer och osanningar. De vet knappt vad de ska göra med oärlighet och är till och med lite fascinerade av det. Gris/Stenbockar nedlåter sig aldrig till svek.

Beräknande och traditionell är Gris/Stenbocken en smula pryd. Han eller hon är känslig och dras till artistisk strävan. Gott uppförande är viktigt för Gris/Stenbocken och exemplariskt beteende offentligt följer dem. Denna person kan skryta med att ha ett gigantiskt ego. Inget skrämmer honom. Han är sjävlsäker och klarsynt. Han vill gå långt och det gör han också. Blygsamhet grumlar inte denna persons kristallklara själ.

Kärlek

Gris/Stenbocken satsar helhjärtat sig själv i kärleksfårhållanden. Han eller hon har en oskuldsfull själ och är av naturen generös. Men en sådan hängivenhet och brinnande engagemang i den känslomässiga sidan av livet kan tynga ner föremålet för denna persons stora tillgivenhet. Gris/Stenbocken är en trogen och passionerad älskare. Men han eller hon är också en riktig klängranka. Dessa personer vill äga dem de älskar och är livrädda för att förlora dem. Svartsjuka och raseri, scener och skandaler är inte under deras värdighet.

Detta habegär gör det till en plikt att bli älskad av eller älska en sådan person. De är lockande och underbara att vara tillsammans med. Men Gris/Stenbocken vill skydda sina kärlekar från all yttre påverkan. De kan vara svartsjuka på dina vänner och på dina fritidsaktiviteter. De kan få raserianfall och genera dig offentligt. Enda sättet att skydda sig mot denna tidvattensvåg av kärlek är att låta den strömma över dig och vänta tills du guppar upp till ytan. Om du någonsin försöker göra slut med en av dessa människor - lycka till!

Passar med

Du gör inte fel genom att välja en partner från Katt-familjen, som är född i antingen Oxen, Lejonet, Jungfrun, Skorpionen eller Fisken. Du beundrar Tiger/Oxen och han beundrar dig tillbaka. Du kommer bra överens med Get/Lejon, Get/Jungfru, Get/Skorpion eller Get/Fisk på ett hemtrevligt sätt. Slösa inte tid på den obevekliga Orm/Kräftan eller Orm/Vågen. De är ute efter dina pengar. Häst/Vädur och Häst/Kräfta fungerar inte heller för dig. Det blir alldeles för påfrestande.

Hem och familj

Gris/Stenbockens omgivningar är mindre rika än andra Grisars. Stenbocken gillar ett hemtrevligt hem, men kan leva utan tre satängkuddar under bakdelen hela tiden. Interiören i ett Gris/Stenbocken hem är mysig, men har en viss ton av enkelhet. Tavlor med skarpa konturer (väldigt värdefulla naturligtvis) och skulpturer, geometriska mönster och mycket grått, rött och blått. Grönt är en färg som Gris/Stenbocken gillar också. Det kommer att finnas krukväxter överallt.

Gris/Stenbocken har lite för mycket att göra för att skaffa en stor familj. Mer troligt är att denna person föredrar att inte gifta sig alls. Med hänsyn till sin uppgift eller karriär kan Gris/Stenbocken försaka föräldraskapets glädjeämnen. Om han eller hon får barn, kommer det självklart att uppfostras med stor omsorg och enorm, passionerad, kvävande kärlek. Om du är en Gris/Stenbock-förälder och du har en tendens att vara lite sträng och överbeskyddande, köp en hund och ge ditt barn en chans.

Gris/Stenbock-barn drivs av sin önskan att bli framstående inom ett område de ofta väljer när de är mycket unga. De har en verklig begåvning för att lära sig och för allt kulturellt. Du kan ta med detta barn på museum och gallerier och teater och opera tills dina fötter har nötts bort. Gris/Stenbock-barn är små kulturgamar. De är också otroligt söta och rara. Kontrollera deras godisvanor.

Yrke

Denna person är ett förklarande geni. Hans eller hennes talanger ligger sällan inom det kreativa området. Styrkan hos Stenbockar födda under Grisens år är deras förmåga att spela över inför publik. De samlar på sig enorma lager av artistisk kunskap genom att läsa och lära och titta på andra. Sedan visar de sin vision för världen. De har inte mycket till uppfinnings- eller teoretisk förmåga. Men de är mästerliga på att reflektera världens egen bild av sig själv.

Denna person borde kunna bli en väldigt krävande men ändå respekterad chef. Man bör inte svika honom i affärer. Gris/Stenbockar blir hysteriska över svek. De slår sig för bröstet och klagar högt. Som anställd är denna person pliktrogen eftersom alla Gris/Stenbockar är sådana. Men han vill inte vara en hantlangare och han tvekar inte att försöka rycka ifrån chefen jobbet - inte med våld, utan öppet och ärligt. Men vänder och vrider gör han likväl. På ett samvetsgrant sätt.

Några jobb som kan passa denna persons talanger är: skådespelare, musiker, dansare, sångare, doktor, språkforskare, präst, galleriägare.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |