Gris/Skytt

I de lugnaste vatten. Gris/Skytten, oklanderlig vad gäller moraliskt uppförande och bortom socialt ogillande, gör det till sin ensak att bibehålla ett fläckfritt rykte. Tro inte att Gris/Skytten är ett helgon och scout. Inte alls. Men denna person vårdar sitt namn genom att hålla sig borta från trubbel och spela rollen av moralist.

Gris/Skyttar är födda till observatörer. De ser allt som händer runt omkring dem och lite till. De uppfattar detaljer och kommer ihåg talmönster och nervösa ryckningar. De känner igen fel och brister på ett ögonblick och de tycker alltihop är väldigt roande. När de är redo, beväpnade med ett artilleri av mänskliga svagheter, sammanställer de sina ackumulerade upptäckter och skickar dem tillbaka till oss i form av konst. Gris/Skytten är en populär konstnär. Aldrig för abstrakt eller invecklad i sin stil, Gris/Skyttens mål är att driva med samhället och, växelvis, med sig själv.

Dessa människor har en enorm dragningskraft på sin publik. Ingen känner sig någonsin riktigt hotad av en Gris/Skytt. Denna individ har en natur som är orädd för att ge och öppet bryr sig om andra. Gris/Skytten är av naturen rättsinnig och har en tjuskraft som överträffar det fysiska. Faktum är att de flesta Gris/Skyttar inte är klassiskt snygga. Men de har en sådan ärlig, rättfram charm att de kan hänföra en hel befolkning med sin enkla stil.

De är uppriktigt intresserade av andra. Och vad gillar folk mer än att prata om sig själva? Gris/Skytten är en förträfflig lyssnare som nickar vid alla rätta tillfällen och ger utmärkta, kloka råd till människor med bekymmer. Gris/Skytten har också överseende med mänskliga skavanker. Han eller hon kan verkligen förstå varför du grälade med din lillasyster på hennes bröllopsdag. De berörs till och med av din svaghet. Hur kan någon stå emot? Gris/Skytten är en riktig biktfader och du behöver inte rabbla några böner som bot. Gris/Skyttar är generösa.

Men de kan också vara egensinniga. Gris/Skytten kan bli så engagerad i sin egen rättrådighet att han ibland glömmer att vara flexibel. Detta orsakar mycket problem. Självklart räddar Gris/Skyttens humor honom från total omedgörlighet. Men hans motstånd mot andras idéer, eller deras förslag, kan vara, minst sagt, otrevligt.

Gris/Skyttar är ibland donquijotiska och trots att deras avsikter är ärliga så kan deras attityd vara skrikig eller kränkande. Här finns en liten tendens att hemfalla åt kiss-och-bajs humor. Intravenös sensibilitet rekommenderas. Och uppmärksamhet. Om Gris/Skytten hävdar att han inte behöver applåder så är det bara för att han skäms för att erkänna hur bra han mår av dem. Glöm inte, Grisar är mycket kultiverade personer. Den Gris som är född i Stenbocken måste ibland fundera över vem denna överilade och hetsiga best, som han delar säng med, är. Oförfärad och till och med makttörstig, Gris/Skytten seglar ett disciplinerat skepp. Men under däck kan det vara full fest.

Kärlek

Gris/Skyttar gifter sig av kärlek och förblir ofta kära. Dessa människor är sant generösa och ger av sig själva. De är också ytterst diskreta och uppriktiga. Självklart är Gris/Skytten intresserad av stimulans från en partner, speciellt på en intellektuell nivå. Han kommer aldrig att vara fullt tillfreds med att dela sitt liv med någon vars åsikter han inte respekterar.

Om du har fallit för en av dessa professionella bra killarna måste du ha ett bra sinne för humor. Gris/Skytten är rolig. Han eller hon hittar det roliga i allt. De är också vansinnigt tilldragande med sina ständiga observationer och känsla för mänskligheten. Din ställning som partner eller sällskap till denna finstämda inspelningsanordning kommer att vara att behålla ditt eget självbestämmande och ditt rykte så att din Gris/Skytt kan vara stolt över dig. Denna person är inte enbart intresserad av huruvida din slips är rak eller ej. Gris/Skytten vill att du ska säga kloka saker och veta hur du ska framföra dina åsikter. För Gris/Skytten reflekteras bilden du ger direkt på hans egen förstklassiga syn på sig själv. För att älska dig måste Gris/Skytten också tro på dig.

Passar med

Du älskar landet. Du håller dig fast vid natur och sensualtitet och lovprisar värdet av hemmets härd. Katter passar ditt behov av lugn och ro i hemmet. Välj din Katt från Väduren, Lejonet, Vågen eller Vattumannen. Get/Lejon och Get/Vattumän är också bra sällskap för dig. Fly undan Orm/Tvillingars, Orm/Jungfrurs och Orm/Fiskars klor innan de klämmer dig till döds. Tupp/Tvillingar är för knasiga för din rejäla sida och Apa/Jungfrur är för härsklystna.

Hem och familj

Gris/Skytten år en sådan upptagen person att hans hem först och främst måste vara ett funktionellt ställe att arbeta i. Detta är inte den typ av person som kommer hem och tar av sig skorna och slänger sig i soffan. Han eller hon går ständigt från jobb till jobb. Skrivbordet kan vara placerat mitt i vardagsrummet. Denna person älskar dyrbara saker, men kan klara sig utan överflöd till förmån för produktiviteten.

Föräldraskap intresserar Gris/Skytten eftersom han är nyfiken på den mänskliga naturen och fascinerad av alla dess sidor. Han är generös med tiden som han tillbringar med barnen. Gris/Skytten läser för dem och lyssnar förstående på deras berättelser om konkurrensen i skolan och besvärliga lärare. Gris/Skytten är en av de mest kramgoa av alla Stenbocks-charmörer. Barn som har föräldrar födda i detta tecken har mycket att leva upp till.

Gris/Skytt-barnet kommer att visa tidiga tecken på nyfikenhet på världen. Han är inte inåtvänd eller trumpen. Du kan förvänta dig att detta barn arbetar bra i skolan och har roligt med allt som har att göra med teater och kreativitet. Hans eller hennes cyniska kommentarer kommer också att få dig att tjuta av skratt. Dessa barn överlever nästan alla dispyter och alla strider i familjen. De är unikt självgående.

Yrke

Spara och vilja är Gris/Skyttens motton. Han eller hon bör inte ha stora problem med karriärval. De är konstnärliga och har förmågan att förvandla sina kreativa idéer till genomförbara medel för användning i allt från affärer till underhållning eller tjänster. Denna person kan vara en förtjusande artist eller en flink marionettskötare. Vad han eller hon än gör kommer det att åtföljas av god smak och en riklig dos av glädje.

Gris/Skytten är en rättvis och generös chef. Han kräver bara perfektion från människor som arbetar för eller med honom. Men Grisar är ärliga och det är Stenbockar också. Ingen kan avsky en sådan galant själ. Gris/Skytten som anställd är seriös och hederlig. Du kan anförtro honom eller henne lönelistan. Naturligtvis arbetar dessa människor utmärkt på egen hand. De ger sig på komplexa och svåra projekt och gör dem, om och om igen, framgångsrika.

Några karriärer som passar Gris/Skytten är: dramatiker, film- eller teaterregissör, skådespelare, operasångare, kompositör, TV-personlighet, lobbyist, präst, ekolog, kameraman, fotograf, uppfinnare.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |