Gris/Lejon

Denna livliga och plikttrogna själ kommer alltid att få dig att skratta. Även under de mest tragiska omständigheter, när det kommer till kritan och Gris/Lejonen verkar ha nått ett känslomässig bottenläge, från den mörkaste förtvivlan kommer det att skina en liten kvickhet, en sista vits eller en rolig kommentar som får ett leende på dina läppar. Gris/Lejon kan inte rå för det. De är roliga människor. Det måste bero på Lejonets sol som lyser på Grisens äkthetsmätare. Eller så beror det på att Grisens ärlighet har fått en tillsats av Lejonets filantropiska sida. Vad det än är som är orsaken, så kommer denna persons sinne för roligheter att vara stort.

Överdrifter är den lurande fresterskan för Gris/Lejon. De älskar inte bara spydiga skämt, utan Gris/Lejon dyrkar allt sensuellt i stora bitar. Mat, sex, välbefinnande, arbete, kärlek, välstånd, konversation och lyx. Om dessa människor gillar att vältra sig i lyx! Överflöd är själva stoffet i deras liv. De behöver praktfulla, överdådiga, härliga omgivningar; och de är villiga att arbeta hårt för att få dem. De tycker om att handla sin mat i de bästa affärerna. Deras kläder är alltid "Äsch, denna gamla trasan" från Yves Saint-Laurents senaste kollektion i vilka Gris/Lejonet ser helt fantastisk ut. Hur kan man annars uttrycka det? Gris/Lejon har klass.

De har också väldigt ofta mycket pengar. De är generösa och hjälpsamma, storsinta och gästfria. Gris/Lejon är så frikostiga att de ibland skylls för att vara slösaktiga. Vad som räddar dem från detta är deras upptagenhet med trygghet, hem, härd och nära och käras välbefinnande. Gris/Lejon tar hand om de sina, är pålitliga och ansvarsfulla och utstrålar ett speciellt skimrande sorts ljus och värme, som är mycket övertygande. När du har sällskap av ett Gris/Lejon som uppmärksammar dig, känner du det som om du vore den enda människan i hela världen, att deras glädje är beroende av ditt nästa andetag och att du verkligen är precis vad doktorn rekommenderade för din samtalspartner Gris/Lejonet.

Gris/Lejonets magnetism garanterar väldigt ofta framgång i karriären. Gris/Lejon har nästan aldrig några problem med att få jobb och behålla dem. De är tjänstvilliga och kunniga och så roliga, också. Men de känner att detta med att klättra, riva och klösa sig upp till den ökända toppen är under deras värdighet. Om Gris/Lejon blir stora på ett offentligt sätt, beror det alltid på deras omsorgsfulla hårda arbete och äkta förmåga.

I motgångar är Gris/Lejonet tapperhet personifierad. Naturligtvis är det inget Gris/Lejon med självrespekt som håller med om det. "Jag är inte modig," säger han. "Jag är inget annat än en ynkrygg när det gäller att bita ihop och stå ut." Gris/Lejonet är inte bara modigt utan också anspråkslös. Han vill inte ha lovord och applåder. Men i hemlighet behöver han hyllas och beundras och att folk ser upp till honom. Han må vara en godhjärtad, tapper och ärlig Gris. Men han är fortfarande ett fåfängt gammalt Lejon under ytan.

Kärlek

När det gäller kärlek förgyller Grisens fördelar den varmhjärtade Lejon-sidan. Om än Lejon har en tendens att stryka omkring och kråma sig och ibland lyssna på de lockande sirenernas sång, så träder Grisens reservation och diskretion fram. Denna individ kan vara en strykare, till och med en aning lättfotad, men han är aldrig indiskret. Du får ingen inbjudan till en redogörelse över hans otrohet. Sådana saker ska man, enligt Gris/Lejonet, hålla tyst om.

På tu man hand kräver Gris/Lejonet en orubbligt trogen och lojal partner. Eftersom han kan drabbas av många motgångar och stunder av modfälldhet i sitt liv, behöver Gris/Lejonet också välja en partner som kan transportera honom och hans ironiska sinne för humor från en trygg hamn genom några av de tuffaste stråken av djungel mot nästa fristad. Gris/Lejon tar kärlek på allvar och påverkas djupt av dess följder. De är ansvarsfulla människor. Det är bara naturligt att han inte tar lättare på andra människors känslor än han gör med sina egna.

Om du älskar ett Gris/Lejon, var beredd på att visa upp egenskaper som intelligent tillgivenhet och måttfullhet. Om ditt Gris/Lejon skulle festa på en hel rökt lax och ett kilo rysk kaviar vid en sittning, vill han att du ska säga till honom. "Hallå, vad är det för självmord jag ser håller på att hända här?" är en säker kommentar. Eller "Du verkar vara fast besluten att hamna på sjukhus." Håll det på en lindrig nivå. Gris/Lejon tycker inte om att känna sig övervakade. Men de gillar partners som lovar att hålla dem på den rätta vägen. Köp ett konstfullt lås från medeltiden och sätt det på kylskåpsdörren. Gris/Lejon tycker om traditionell utsmyckning.

Passar med

Eftersom humor (ju svartare desto bättre) fascinerar dem, passar du bäst ihop med Buffel/Vädurar, Buffel/Tvillingar, Buffel/Vågar, Buffel/Stenbockar, Katt/Vädurar, Katt/Tvillingar, Katt/Vågar, Katt/Skyttar, Katt/Stenbockar, Get/Vädurar, Get/Tvillingar, Get/Vågar, Get/Skyttar eller Get/Stenbockar. Lycka, för dig, är en Hund/Tvilling som kan laga mat. Du tycker om att känna dig väl till mods och varm, men du vill inte bli kvävd, så håll dig undan från Ormar - speciellt de som är födda i Oxen, Skorpionen och Vattumannen. Apa/Skorpion och Apa/Vattuman är heller inget för dig.

Hem och familj

De låter sig inte hindras av någonting för att se sig själva i säkerhet i en smakfull miljö. Gris/Lejonet är alltid personen med den finaste trädgården, de största prisbelönta rosorna och en semesterplan så lyxigt ovanlig och flott att den får dina ögon att tåras av avundsjuka. Gris/Lejon spenderar mycket pengar på lyx. De kan inte ligga i en säng som under dagen inte är bäddad i sammet och antik satäng och spets under natten. Det betyder inte att de inte kan vara bra kamrater när det krävs. Men för det mesta, nej. Det är ingen bra idé att ta med din Gris/Lejon-bror på en rockkonsert i parken i regnet. Han kommer inte att tycka om att frysa häcken av sig för bara en snutt av tonerna från "Yeah Yeah Baby" svävandes i atmosfären. Han skulle mycket hellre vara hemma i sin läderfåtölj och lyssna på sin stereoanläggning av högsta kvalitet och dricka ett glas champagne.

I familjeangelägenheter är Gris/Lejonet både seriös och ironisk. Han har ett särskilt sätt att ta itu med besvikelser när det gäller partner, barn eller svärföräldrar. Han undviker sina sårade känslor med humor. "Nåja, Sara har aldrig gillat gåslever," säger Gris/Lejonet om sin dotter som just missat sin slutexamen. Ja. Gris/Lejonet är besviken. Men han är också alltid förberedd på att andra inte är så engagerade, inte riktigt så tappra eller lojala som han. Han har ingen känsla av överlägsenhet. Han är verkligen överlägsen. (Åtminstone är det så det känns att vara ett Gris/Lejon.)

Om du har ett Gris/Lejon-barn, låt honom inte växa upp vind för våg och hoppas på det bästa. Det är sant att han kommer att verka som att han är märkvärdigt rätt ända från vaggan. Han är reserverad och djupsinnig - en djup tänkare. Han kan verka långsam. Och han är helt klart ytterst ovanlig. Men Gris/Lejonet är i stort behov av att ledas, sporras varsamt och visas hur han bäst ska använda sina talanger. Annars, när han växer upp, om han inte har utvecklat sin begåvning, kan han misslyckas kapitalt. Endast ett Gris/Lejon kan misslyckas så dramatiskt. Han känner sig otillräcklig. Jo. Han vet att han är rolig. Men vet du inte att han är lat och dåligt föreberedd och han kan egentligen inte spela piano så bra och han skulle inte ha något emot att stanna hemma och laga mat och städa. I själva verket skulle han avsky att stanna hemma. Men Gris/Lejonet har från första början utrustats med så höga krav, på sig själv först och främst, att han måste nå en högre grad av förträfflighet eller annars ge upp (långt innan någon annan skulle göra det). Gris/Lejonet gråter över medelmåttighet. Så låt honom ta massor av musiklektioner och gå på de finaste och akademiskt strängaste skolorna. Det lilla Gris/Lejonet behöver skolning.

Yrke

Bristen på självförtroende eller bitterhet som grundas på upprepade besvikelser över medarbetare eller överordnade (Gris/Lejonet skulle kalla dem "underordnade"), kan göra att det ärliga och lättrogna Gris/Lejonet ger upp innan han börjar. Denna individ kommer inte att nedlåta sig till att försöka erövra. Antingen befordrar de honom tack vare hans meriter, eller så kan de ha det.

Ett lyckligt Gris/Lejon är den vars talanger blomstrar beroende på någon underlig ödets nyck eller klokt val av kollegor eller partners. Gris/Lejonet kan utföra under i den rätta miljön av känslomässig trygghet, uppmuntran, fria uttryckssätt och längtan efter pengar.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |