Get/Vattuman

Detta tecken kännetecknas av skärpa och känslighet, erfarenhet och nycker. Denna person har många möjligheter. Vattumannen ger oberoende till den ologiska Geten, vars favorituttryck är beroende. Geten ger känslomässigt djup till tecknet. Denna Vattuman kan verka mer djupsinnig än de flesta andra. Och hans Get-identitet drar nytta av en elektrisk laddning verklig Vattuman-självständighet. Denna person är begåvad när det gäller planering, glömsk av social kritik och kapabel till outhärdlig individualitet.

Get/Vattumannen lever för och i stunden. Det som händer nu, händer nu - punkt! Sådan spontanitet är naturligtvis ett tveeggat svärd. Å ena sidan är kreativiteten på topp. Inget sådant som ånger eller oro står ivägen för uppfinningar och genombrott. Ändå kan denna person vara så otvungen att han/hon hoppar in i soppor som kunnat undvikas med en stund av eftertanke. Get/Vattumannen måste lära sig försiktighet och perspektiv. Om inte, kan hans överdrivna smak för stundens hetta leda honom på villospår.

En böjelse för utsvävningar kan också hindra denna persons utveckling. Get/Vattumannen är varmhjärtig och öppen. Han frestas att släppa in nästan vem som helst i sitt liv bara för nöjet att lära känna dem. I teorin är de öppna armarna underbara. Men världen är full av parasiter och smickrare. Get/Vattumannen blir ibland offer för de mer hänsynslösa i denna församling och tvingas med svårighet, pågrund av hans vänliga och känsliga natur, att sätta ner sina hovar och göra sig av med slemmiga kryp.

Den kloka Get/Vattumannen känner till sina svagheter och söker vägledning hos familjen eller struktur från någon utanför. Denna person kräver en fast plats där han kan utveckla sina teorier och praktisera sin medfödda begåvning. Han måste ha lugn och ro, ingen inblandning eller störande moment. Isolering skrämmer naturligtvis denna i huvudsak sällskapliga själ, så han/hon kan skena en gång eller två innan han/hon slår sig till ro och kommer till saken.

Människor kan ibland anklaga denna charmör för excentricitet. Vissa tycker att Get/Vattumän inte är riktigt seriösa eftersom de verkar lättare än luft. Det är sant att Get/Vattumannen älskar att ha roligt och spela pajas. Men detta är självklart bara deras offentliga image. Dessa människor är arbetshästar i hemlighet. De kan leva på vatten och bröd och arbeta dygnet runt på någon osannolik skapelse i dagar utan att ta igen sig. De är verkliga artister och visionärer. De drömmer inte om gillande eller applåder, utan finner nöje i sig själva.

Förutom att vara uppfinningsrik och egen är Get/Vattumannen njutningslysten. Han kan komma fram ur sin arbetsgrotta efter en månad eller så och kasta sig in i en passionerad, korkad kärleksaffär som varar två och en halv sekund, eller bestämma sig för att äta sig sjuk. De är omåttliga utan lust för överdrifter. Deras förkärlek för överflöd kommer sig av bekymmerslöshet och ren nyckfullhet.

Kärlek

Stackars Get/Vattumannen verkar aldrig få tillräckligt med kärlek. De är ombytliga människor på grund av ett behov att ge och ta nu, utan uppsåt att skada. Denna obestämdhet i kärlek ger olyckligtvis Get/Vattumannen dåligt rykte. Han eller hon är i stort sett inte en medveten om något så inskränkande som trohet. För denna person är kärlek till för gemensamma stunder.

Om du älskar en av dessa söta raringar har du ett dilemma. Det bästa (och enda) att göra, är att stå vid sidan om och vänta på att din Get/Vattuman kommer vinglandes hem. Om du är den kloka typ av person som han eller hon verkligen behöver, kommer Get/Vattumannen att vara tacksam för din orubblighet och trofasthet. Ditt jobb är att fostra denna stora talang. Konkurrens är inte att tänka på och ja, du kan leva ditt eget liv och behöver inte vara rädd för denna persons ogillande. Frihet är för Get/Vattumannen en dubbelriktad gata.

Passar med

Dina favoriter hittas oftast i Kattens tecken. Leta efter din speciella Katt bland Tvillingar, Vågar och Skyttar. Dessa tecken gäller också för ditt näst bästa val, som är en sensuell och rik Gris. Häst/Vädur går ganska bra. Gör processen kort med Buffel/Oxe och Buffel/Lejon och satsa inte på det goda sinnet hos en Hund/Lejon eller Hund/Skorpion. Apa/Skorpion är din raka motsats.

Hem och familj

Get/Vattumannen är hemma varhelst han känner sig välkommen och bekväm. Vare sig hemmet tillhör honom eller hans partner eller familj är det samma sak för honom. Denna person kan slå sig ner varhelst hans nycker leder honom. Inredning är lika viktig för detta skönhetsälskande tecken som för vem som helst. Men om Get/Vattumannen själv måste gå ut och välja tyget, sedan mäta upp och sy gardiner och oroa sig för om de hänger rätt eller inte - glöm det.

En härlig förälder för barn med framåtanda, Get/Vattumannen fuskar i alla barnvänliga nöjen med energi och mod. Eftersom denna person är spontan och inte bryr sig om socialt gillande passar han bra in i barnsligheterna. Disciplinnivån kommer antagligen att ligga på minus i detta hushåll. Men roligt har de!

Get/Vattuman-barnet har talang för konstnärliga saker. Du kan få mycket tillfredsställelse ur hans eller hennes musikaliska eller konstnärliga strävan. Deras tidsuppfattning existerar inte. Du får köpa dem flera väckarklockor för att få hem dem från skolan i tid.

Yrke

Denna person har ingen brådska att uppnå någonting. Han trotsar konventioner och bryr sig inte ett dugg om rutiner. Han är lite girig, men det hjälper honom inte att bli ambitiös. För det mesta bryr sig Get/Vattumannen om vad som händer just nu i hans känslomässiga zon. Konst och konstrelaterade karriärer är säkrast för honom eller henne. Men vad denna person än bestämmer sig för att göra, kommer han bara att göra det så bra som det yttre kräver. De är inga ledare. Och de är inte bra följeslagare heller.

Denna person kan mycket väl ta ledarrollen i en satsning. Men han menar det inte. Precis som med allt annat de gör, om det behagar dem och tillfredsställer deras behov av nöje, tar dessa personer gladeligen över. De kan, men de är nyckfulla. För att ha en Get/Vattuman som anställd bör man vara åtminstone Drake/Lejon. Get/Vattumannen svarar bra på styrka.

Några möjliga karriärer för Get/Vattumannen är: artist, modedesigner, dekoratör, industridesigner, keramiker, konstkritiker, illustratör, animatör, fönsterskyltare, leksaksdesigner, uppfinnare, musiker, skådespelare.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |