Get/Tvilling

Get/Tvillingen är: en eldfluga som flyger omkring i andras liv av en nyck; en trött pessimist som talar nedsättande om och inte kommer överens med världen i stort; eller kanske han är den evigt besvikna kritikern vars längtan efter perfektion (i andra, naturligtvis) får honom att släppa ifrån sig kommentarer som om de vore rosenblad. Get/Tvillingen är lite av allt detta.

Du kommer inte att hitta många Getter som springer omkring lösa. Getter behöver andra människor. Alla Getter har behov av både sällskap och styrande krafter. Tvillingen är det livliga tecknet: pigg, flyktig, ombytlig. Sätt ihop dessa två. Osjälvständighet och ombytlighet. Som att vara en skrattande, knubbig bebis som letar efter omväxling från sina trista föräldrar och hoppar in i armarna på nästan vem som helst som går förbi hans vagn på gatan.

Get/Tvillingar är helt klart smarta och vanligtvis extremt, bitande, uppmärksamt roliga. De har förmåga att skratta åt sig själva. På något sätt är Get/Tvillingar så lösryckta från det verkliga att de måste vara väldigt lyhörda för det instinktiva. De kan se en föraning på fem mils avstånd.

Get/Tvillingar har anlag för det artistiska. Han är bra på att göra saker med händerna och vet verkligen hur man ska hantera en mångfald av material. Get/Tvillingar kan bara vara nöjda och fortsätta med hantverkarprojekt (som de verkligen älskar) när de känner sig trygga. Bind fast en Get/Tvilling på en myllrande, vältrafikerad trottoar och du kan hämta honom där tre timmar senare för att ta honom direkt till mentalsjukhuset. Denna person fungerar bäst i trygghet.

Get/Tvillingar tycker om att skvallra. De är nyfikna på alla de möter. "Har han en flickvän? Är hon verkligen kläddesigner? Var han med om en bilolycka och dödade sin hund eller var det hans fru?" Get/Tvillingar vill veta din historia och alla andras också. De berättar inte ofta så mycket om sig själva, om de inte tillfrågas. De är egentligen inte hemlighetsfulla. De är på sin vakt. De vet vad de gör med den information som de samlar ihop om andras privatliv, så av uppenbara skäl är de inte så snabba med att dela med sig av sin egen.

En väldigt trevlig sak med dess personer är deras förmåga att använda språk. De är extremt, utsökt och kärnfullt uttrycksfulla. Get/Tvillingar är bra på främmande språk också. De är bra på att imitera och eftersom de har väldigt känslig hörsel så snappar de lätt upp undertoner.

"Hängivenhet" är ett ord som kan passa in på Get/Tvillingen. Som vuxen kan denna person verka dra runt på en resande cirkus av familj, familjens familj, vänner till familjens familj och vänner hela tiden. Dessa Getter tycker inte bara om att vara med andra människor, de måste ha sällskap.

De tycker också om att se på när andra roar sig. De känner sig illa till mods av sorg. Det är som om sorgsenhet vore en personlig förolämpning mot Get/Tvillingen. De vill inte ha något med det att göra.

Vad det gäller Getter, så är Get/Tvillingen faktiskt mindre pessimistisk än andra. Han har visserligen en sorts avundsjuk syn på andra människor och hur de lever sina liv. Han tycker om att slå ned på andra som han inte gillar, eller de han tycker är dumma eller löjliga. Han bryr sig egentligen inte om vad andra människor gör. Han är inte fördömande. Men han tycker om att gräva runt i deras smutsiga byk och gapskratta om han hittar något ogynnsamt.

Kärlek

Get/Tvillingar är ungefär lika trogna som hin håle och bryr sig till och med ännu mindre om detta fel i karaktären. Get/Tvillingen är en person som vill leva i tvåsamhet med någon. Du kommer sällan, om någonsin, hitta en inbiten Get/Tvilling-ungkarl. Men någonstans, på något sätt dyker någon annan ständigt upp. Rörmokaren. Bagaren. Den snygge unge mannen med de fina tänderna. Eller den underbara flickan som jobbar i affären. De kan inte hjälpa det. Det är en del av deras charm.

Om du älskar en Get/Tvilling, kom ihåg att göra så det verkar som om det är du som håller samman saker. Handla som om det är du som är den starka. Den tillgivenhet du får tillbaka kommer gott och väl att uppväga smärtan över små anfall av svartsjuka framkallade av ovannämnda försyndelser. Get/Tvillingar blir utmärkta partners för människor som vill komma ut i världen och stampa sig fram till framgång. Get/Tvillingen kommer aldrig att stå i vägen för en ambitiös partner.

Det bästa rådet är att komma ihåg att älska en Get/Tvilling är att vara villig att vakta över hans tendens till lathet. Eftersom han eller hon bryr sig mycket om vad den älskade tycker om honom/henne och vill ha partners respekt, kommer din fasta hand aldrig att ignoreras och kommer till och med i hemlighet att uppskattas. Det är ett jobb. Get/Tvillingar ger massor av fantasi och kul tillbaka.

Passar med

Det är lätt att föreställa sig dig leka mamma-pappa-barn med en trevlig Katt/Vädur, Häst/Våg eller Gris/Våg. Katt/Vattumän, Gris/Vattumän och Häst/Lejon får dig också att tända till. Du är lyckligast med stadiga, men inte stela, typer, så spring för livet om du ser en Buffel/Jungfru, Buffel/Skorpion eller Buffel/Skytt komma. Håll dig undan från Hund/Jungfrur, Hund/Skyttar, Hund/Fiskar, Tiger/Jungfrur, Tiger/Skyttar och Tiger/Fiskar. De är för pessimistiska och blir lätt förtvivlade över dina nycker och infall.

Hem och familj

Detta är platsen för Get/Tvillingens hjärta. Han eller hon kanske inte nödvändigtvis tillbringar all sin tid här, men ett hem är av största vikt i denna individs existens. Han tycker om att komma hem, gå hem, vara hemma, tas emot i sitt hem, vara sjuk hemma, föda hemma och dö hemma. Och han skulle hellre gå hem än ut och fiska.

Get/Tvillingen tycker om värmen och trevnaden i ett hem där varje person har sitt eget rum och alla samlas för att äta runt samma bord i en hel livstid. Get/Tvillingen vill vara centrum i andras liv. Föräldraskap är naturligt för denna individ. Han eller hon kommer inte bara att ge kärlek och uppoffra sig för sin avkomma, utan de kommer att förbli observanta på sina barn - på både bra och dåliga sätt - tills de dör.

Get/Tvilling-barnet kommer först och främst att vara en liten kärleksbacill. Han eller hon kryper upp och kurar ihop och kilar från knä till knä så länge som knä-ägaren är kramig och varm. Detta barn är också en förstklassig kommunikatör och kommer troligen att ha talang för de levande konsterna. Naturligtvis behöver han eller hon massor av kärleksfull kontroll av föräldrarna och övervakning av allt från lektioner till val av kompisar. Get/Tvillingen är lättpåverkad. Han kan hamna i dåligt sällskap.

Yrke

Återigen, eftersom denna person är Tvilling och också en begåvad och konstnärlig Get, kan denna individ sikta på vilken karriär som helst som har anknytning till underhållning. Det finns få områden som involverar publikmöte som han inte kan lyckas inom.

Get/Tvillingen kan klaga mycket över sin chef när han inte är på jobbet, men han är en fantastisk, intressant och hängiven anställd. Hans naturliga fallenhet för osjälvständighet kommer att hålla honom ifrån de flesta positioner med auktoritet. Get/Tvillingen blir inte bara en dålig chef, han vill inte vara chef. Som stjärna kommer denna person att vara ganska nöjd. Han har inget emot att petas på och är inte särskilt beroende av applåder. I grund och botten tar denna person ganska lätt på jobb och det märks alltid på det behagliga sätt han utför sina sysslor.

Några passande karriärer för Get/Tvillingen är: TV-personlighet, sångare, målare, diplomat, skådespelare, kritiker.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |