Drake/Vattuman

Drake/Vattumannen tar alltid över. Inget kan stoppa honom, eftersom han både vet och bestämmer bättre än någon annan. Det finns en medryckande, solid kvalitet hos denna personlighet. Det spelar ingen roll vad han eller hon gör, det kommer att utföras med knorr och stil. Drake/Vattumän vet allt, men är ändå försiktiga när det gäller att visa det. De är familjeorienterade och respekterar sociala konventioner.

Denna persons natur är både hård och opåverkbar. När han väl påstått något är det omöjligt att ändra hans åsikt. Drake/Vattumän utstrålar allvar. De är energiknippen som inte böjer sig för någonting för att kunna nedlägga sitt byte.

Drake/Vattumän vill ha saker och ting på sitt sätt. De hatar konkurrens. De är i stånd till enormt bluffmakeri för att kunna ta kontrollen över andra. När Drake/Vattumannen letar efter anhängare är alla medel tillåtna: poesi, humor, logik, karisma, bråk, tjänster, pengar och så vidare. Naturligtvis kan det man kallar bluffmakeri egentligen vara charm och diplomati, men vad man än kallar det så använder denna person litervis av det varje dag. Han brer verkligen på. Han är artig och välartikulerad. Han är korrekt och väluppfostrad. Uppriktigt sagt så är han nog lite för mycket. Men man kan inte förneka faktum, Drake/Vattumannen är enormt framgångsrik.

Denna person är en organisatör. Han är intelligent och han går rakt på sak. Andra, mer hetsiga Drakar missar ibland målet på grund av sina uppblåsta egon. Drake/Vattumannen har inte detta problem. Vattumannen skänker klarhet till den dynamiska Draken. Denna person är kylig. Folk attraheras av hans beskyddande utstrålning och hans ärliga önskan att behaga.

Trots all denna glans så är Drake/Vattumannen en bekymrad person. Trots ett yttre skal av samhörighet så plågar han sig själv med möjligheter. Han är en gnutta pessimistisk när det gäller framtiden. Han tycker inte om att tappa kontrollen. Därför, vad som än ligger utanför hans kontroll, som är osäkert och ännu inte är utformat, bekymrar hans misstänksamma karaktär. Han kan bli alldeles ifrån sig och till och med neurotisk över händelser som verkar försvinna bort från hans påverkan.

När det gäller världsliga saker kan denna småaktiga fruktan bli användbar. Det håller Drake/Vattumannen alert. Men i den privata världen, speciellt när det handlar om kärlek och känslor, kan denna känsla av överhängande förlust få vår hjältes själ att gripas av panik och hota att utveckla sig till riktig hysteri. När känslor står på spel tappar Drake/Vattumannen sin kyla på några sekunder. Han är oerhört sentimental och inte alltid säker på sin plats i sin älskades hjärta. Hans skenbara lugn tjänar då som skydd för denna bottenlösa avgrundskänsla av eventuell ensamhet som smyger sig in i Drake/Vattumannens privata helvete. Han kan inte vara ensam.

Drake/Vattumannen är aldrig medvetet elak eller småsint. Hans stora nöje är att tjäna som kontrollcenter. Han vill vara mamman, chefen, ägaren, förvaltaren och allt annat. Hans mål är att skydda och tjäna. Han eller hon vill se saker växa, förbättras eller låta saker och ting, som han eller hon har denna berömda kontroll över, blomstra. Eftersom Drake/Vattumannen inte själv är speciellt kreativ är hans mål i kärlek eller vänskap eller till och med i arbetet att införa förbättringar. Drake/Vattumannen har inget emot att sköta allt från kulisserna.

Kärlek

När det kommer till kärleken så är Drake/Vattumannen hänsynslös för att få makt. Han vill ha och behålla en partner för alltid. Naturligtvis har hans önskan om känslomässigt herravälde inget att göra med elakhet eller ondska. Drake/Vattumannen vill hjälpa sin älskade. Nyttan han eller hon gör förhöjer hans eller hennes självbild. Ju bättre partnern har det, desto lyckligare är Drake/Vattumannen. Här finns en potential för blind svartsjuka.

Skulle du vara i klorna på en sådan nyttig charmör som Drake/Vattumannen så bör du aldrig nämna namnet på någon annan möjlig älskare i hans ömtåliga närvaro. Dessa personer genomlider ofantlig oro att förlora dig. Lek inte med deras känsliga hjärtenerver. Kom ihåg att allt Vattumän kan göra är att tänka. De flippar ut när de ska handskas med känslor. Dessutom letar Drake/Vattumannen efter någon som är mer bisarr än han själv. Du kommer att tillåtas stort mentalt spelrum, men inga fria kärleksavstickare.

Passar med

Tiger/Vädur och Tiger/Tvilling är bra för dig. Det är Råtta/Våg och Råtta/Skytt också. Apa/Tvilling, Apa/Våg och Apa/Skytt ger ett utmärkt sällskap och håller dig alert. Du kan också bli attraherad av en Tupp/Vädur. Ömsesidighetskänslan är låg, men spelet är kul. Hund/Oxe, Hund/Lejon och Hund/Skorpion gillar dig inte. Och Apa/Oxen tycker att du är en för stor utmaning.

Hem och familj

En Drake/Vattumans hem tenderar att favorisera det praktiska före det vackra. Trots att denna person är känslig för det vackra pch reagerar positivt på konstnärliga kreationer, kommer inredningen i hans eller hennes hem inte nödvändigtvis att påvisa ett sökande efter skönhet. Detta är en praktisk person. Ugnen kommer att fungera alldeles utmärkt och arbetsytorna kommer att vara väl tilltagna.

Eftersom dessa personer går till överdrift när det gäller att ta ansvar för familjen, så kommer de antagligen inte att nöja sig med att assistera föräldrar och syskon, utan kommer också att vilja ha egna barn. De är pålitliga föräldrar. I stället för att själva vara kreativa, vill de skapa och forma människor som om de vore dockor. De kommer att bry sig om sin avkomma, oroa sig, gräma sig, laga mat, sy, tjäna pengar, trösta, skydda, lära - vad som helst. De gör det i allra högsta grad!

Små Drake/Vattumän oroar sig också mycket. De är bekymrade över sin egen framtid och oroar sig över att deras föräldrar kanske inte är friska eller lyckliga. De tar på sig en stor personlig skuld för vad som händer hemma och måste resoneras med om att ta på sig för mycket ansvar. De arbetar bra i skolan och de är väldigt fästa vid familjeenhetens styrka. Ibland, som unga vuxna, lämnar de hemmet för ett tag för att testa sina rebelliska hemligheter. Men uppror går inte speciellt långt när det gäller den klartänkta Drake/Vattumannen. Föräldrar som har ett Drake/Vattuman-barn bör tänka sig för två gånger innan de begär skilsmässa. Schismer tar hårt på denna fastklamrande persons nerver.

Yrke

Med begåvning för att organisera allt ifrån kontorsstrukturer till personliga sysslor kan Drake/Vattumän fungera i de flesta jobb som kräver ledarskap och jämvikt. Denna person är smart och måttlig med pengar och vet hur han ska föröka sina pengar genom investeringar. Han är oftast en seriös student och kommer att börja prestera i den riktiga världen vid unga år.

Drake/Vattumannen är en naturlig chef. Folk tycker om och respekterar hans åsikter. Han är väldigt diplomatisk. Han är en vandrare av naturen också och kan arbeta på alla nivåer på den hierarkiska stegen. Drake/Vattumannen är ämnad för långvariga arbeten och personliga föpliktelser. Han kommer inte att frestas att byta karriär för en nyck. Anställning är inga problem för denna person. Han gör vad som helst på sin väg upp - sopa, vända papper, öppna posten - men han kommer inte att behöva göra något enkelt jobb en längre tid, eftesom hans överlägsna administrativa begåvning lyser igenom ganska snabbt. En befordran varannat eller var tredje år är vanligt för dessa personer.

Drake/Vattumannen kan passa i följande arbeten: fastighetsägare, aktiemäklare, bankir, chef över investeringar, företagsledare, personlig manager, sjukhusadministratör, bibliotekarie, författare.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |