Drake/Våg

Vågar är födda till fifflare. Drakar har en benägenhet för misstänksamhet. Vågar söker balans i allt. Drakar försöker bli sedda och hörda. Inget av tecknen är speciellt tystlåtet. Kombinationen är stormig. Trots Drake/Vågens stormiga natur har han eller hon en talang för att karva ut ovanliga öden. Drake/Vågen är inte vem som helst.

Många Vågar, eftersom de är naturligt diskreta och söker balans, vet hur de ska dölja sin personlighet - om det så bara är för att inte reta någon. Men här kommer den spännande Draken in i bilden. Drakar är högljudda och vet allt. De vill tävla och de vill vinna. Det verkar som om Vågen slösar mycket energi på att övertyga sin Drak-pratighet att dra sig tillbaka. Och (om du känner en av dessa kraftpaket förstår du) de lyckas sällan.

Drakar födda i Vågen står inte still i livet. Det spelar ingen roll var de börjar, du kan vara helt säker på att de inte slutar på ruta ett. Dessa människor förstår betydelsen av ordspråket att man skördar vad man sår. De bidrar till sina egna framgångar, de gör något av sig själva och de är inte rädda för att sätta sin stolthet på spel för att nå sina mål.

Drake/Vågen är ett kreativt tecken. Men ännu mer är det ett tolkande tecken. Personer födda i detta par av tecken, kombinerar omdöme och energi, idealism och mod, talförhet och skrytsamhet. De kan vara lite för mycket. Men det är inget att bry sig om. Dessa sprudlande människor tar med oss på fantastiska resor genom sina egna spännande, fantasirika nya världar. Detta tecken har det unika draget av självdyrkan med uppenbar trygghet. Livet är, för Drake/Vågen, bara där för hans användning och glädje. Han har få skrupler när det gäller att ta vad han behöver och gå iväg från resten. Hans ego är i perfekt form.

Drake/Vågar ger aldrig upp. De är inte den tråkiga, hårt arbetande, tålmodiga typen. De är genialiska och till och med fanatiska. Och vad gäller att de aldrig ger upp, de känns inte ens vid motstånd. För Drake/Vågen finns oppositionen inte ens där. Hinder smälter framför dem. Det finns en sorts trolldom som arbetar i Drake/Vågen. Han är självbestämmande och ganska omedveten om den stora massans behov eller trender på marknaden. Men på något sätt vet han hur han ska göra för att behaga folkmassan och träffa rätt på marknaden. Han spelar på känsla - och han vinner.

Som centrum för uppmärksamheten fungerar Drake/Vågens personlighet perfekt. Inga problem så länge spotlighten är på honom. Han kommer att öppna sig och roa och apa sig och kråma sig och oupphörligt andas eld så länge du rattat in hans kanal. Drake/Vågar är till och med snälla och känslosamma och ömhjärtade när deras egon är belåtna. Men se upp. Låt aldrig denna person ana att du är på väg att byta kanal. Han eller hon kan bli riktigt elak när han blir kränkt.

Kärlek

Drake/Vågens kärleksliv är ett lapptäcke av med- och motgångar tills, efter mycket experimenterande, han eller hon finner sina drömmars partner. Drake/Vågar behöver en inbyggd publik bestående av en. De måste alltid ha en testperson i huset. Passion är viktigt för dem, men grovt smicker är kanske ännu viktigare. Drake/Vågar gillar att bli dyrkade. Allt mindre än vördnad lämnar Drake/Vågen ljum.

Om du vill ha en av dessa speciella varelser runt ditt hus för alltid, så har du fullt upp. Du kommer definitivt att spara in på nöjeskostnader. Du kommer inte att behöva TV eller radio eller video eller stereo. Drake/Vågen är själv hela showen. Ditt jobb är att vara förståndig för din Drake/Våg. Låt inte honom eller henne brusa upp för mycket. Om du har problem med honom, försök att dra lite i hans hjärterötter. Det är förmodligen enda sättet att kontrollera denna attraktiva bests anspråksfullhet.

Passar med

Råttor födda i Tvillingarna, Lejonet, Skytten eller Vattumannen kommer att attrahera dig. Du njuter också av harmoni med Apa/Tvilling, Apa/Lejon och Apa/Vattuman. Tupp/Lejon och Tupp/Skytt är bra för dig, liksom Orm/Lejon. Starta inte något långvarigt förhållande med Katt/Vädur, Katt/Kräfta, Katt/Stenbock, Hund/Vädur, Hund/Kräfta eller Hund/Stenbock. Och vad du än gör, blanda inte in dig med en Buffel/Kräfta.

Hem och familj

Fysiskt sett kanske denna person inte är fantastiskt attraktiv. Men han omger sig med skönhet och han vet exakt hur han vill ha sitt hem inrett, hur hans kläder ska se ut och hur hans image ska framträda för världen. Han kanske väljer exotiska eller spännande möbler, eftersom han gillar att imponera. Men vilken dekor han än väljer kommer dess mening att vara att visa Drake/Vågen från sin bästa sida.

Vågar födda i Drakens år är bra föräldrar. De tycker om att deras barn ser upp till dem. På grund av deras exceptionella syn på sig själva och deras önskan att glänsa till vilket pris som helst, så har Drake/Vågen ibland svårt att komma överens med sina äldre barn. De hanterar inte motsägelser speciellt bra. Och det finns inget mer motsägelsefullt än en tonåring. Många av dessa människor föredrar att inte skaffa familj av yrkesmässiga skäl. Barnlöshet är vanligt bland Drake/Vågar.

Yrke

Här kan Drake/Vågen verkligen glänsa. Drake/Vågen älskar sin karriär mer än något annat. Det är här magin och energi verkligen har en chans att visa sig. På jobbet, vare sig det är en affär eller en restaurang, ett TV-program eller en produktionslinje på en fabrik, när Drake/Vågen visar sig kommer ridån att öppnas för att uppenbara den store, den ende - flytta dig världen - här kommer kungen!

Denna person förblir inte hantlangare alltför länge. Tålamod och smärttröskel är extremt låga hos Drake/Vågar. Men som chef kan denna person vara ganska kärleksfull och varmhjärtad. Drake/Vågen är brinnande entusiastisk när det gäller honom själv och hans projekt och hans sätt att se på världen. Men han är ingen elak person. Han är ingen tuff kille. Drake/Vågen vill ha allt på sitt sätt, men så är också hans sätt naturligtvis det bästa sättet, eller hur?

Några bra karriärer för denna person är: TV-personlighet, general, entreprenör, offentlig figur (politiker?), pilot, affärsägare, musiker.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |