Drake/Vädur

Här är en gnistrande kombination av rå Vädurenergi och Drakens mod och list. Det är ett oslagbart hopkok. Drake/Väduren längtar efter att avancera i livet. Inget kan stoppa viljan och företagsamheten som finns i denna person.

List, som normalt sett är så främmande för Vädurens natur, kommer att färga varje sten som Drake/Väduren vänder på. Dessa människor är inte bara lömska; de är inte bara sluga; de är så självsäkra att du knappt märker att ditt bordssilver är borta. Drake/Vädurar verkar aldrig vara opålitliga. De är damer och gentlemän. Och när man hör dem prata kan man tro att de är fullständigt oskyldiga!

Den oklanderliga Drake/Väduren formligen smälter när han/hon konfronteras med sorgsenhet. Drake/Vädurar går på alla snyfthistorier. Känslosamhet blir väldigt ofta deras olycka. En Drake/Vädur-chef kan mycket väl hata en anställd. Men om denna anställda kommer och gråter och vill ha löneförhöjning, då skickar Drake/Väduren efter näsdukar och en penna för att skriva på en check.

Det finns inget annat sätt att säga det på. Drake/Vädurar är oemotståndliga. De besitter en renodlad dragningskraft. De utdunstar en sorts djurisk hetta som stjälper även den mest iskalla opposition. Lämna inte din fru i samma rum som en Drake/Vädur om du vill få hem henne intakt. Till och med en fem-minuters exponering för de strålar som den pojkaktiga Drake/Väduren sänder ut kommer att placera outplånliga gnistrande stjärnor i hennes ögon. Och Drake/Vädur-kvinnor är så vackra! Det är otäckt.

Här finns naturligtvis risken för arrogans. Så mycket eld och så lite måttlighet kombinerad med utseende och smak och framgång - det är en upphetsande kombination.

Drake/Vädurar kan göra folk avundsjuka. Deras inrotade slughet gör starka, raka människor distraherade. Varför, undrar vän av ordning, försöker Drake/Väduren alltid komma undan med knep. Förstår han inte att vi genomskådar honom? Vet han inte att vi blivit vaccinerade mot hans list?

Svar: Jo.

Drake/Väduren vet att den skarpskjutande John Wayne-typen är på väg att avslöja honom. Men det kommer aldrig att avskräcka Drake/Väduren från att försöka ha lite roligt på sheriffens bekostnad. För Drake/Väduren är allt en lek. Det är något magiskt över honom. Så varför skulle han beröva sig själv att briljera med det?

Faktum är att under den hala ytan så är Drake/Väduren rörande uppriktig. Han har inte lätt för att få vänner. Han bryr sig innerligt om alla han åtagit sig att älska. Och Drake/Vädurar är i stånd till sann glödande passionerad tillgivenhet. De är i huvudsak goda och välmenande. Men de kan inte stå emot sin egen förträfflighet. De tycker om att lapa i sig sitt eget solsken, få ut det mesta av livet och kasta sig över allt som har med livet att göra.

Kärlek

Kär i kärleken, Drake/Väduren missar aldrig en chans att förföra eller bli förförd. Trohet? Har aldrig hört talas om det. Men det spelar egentligen ingen roll. Intima stunder med en Drake/Vädur är av en sådan intensitet att, tja... vem bryr sig om vad de gör resten av veckan?

Självklart är Drake/Väduren överdrivet känslosam. Om du älskar en Drake/Vädur och känner att han eller hon strövar iväg och förirrar sig lite för ofta, kan du alltid vädja till hans eller hennes gråtmildhet. Stå vid köksbordet,vita knogar greppandes om kanten, huvudet ner och snyfta. Snörvla och låt axlarna skaka mycket. Din Drake/Vädur kan ha varit på väg ut ur huset när plötsligt ett kvävt ljud hörs. "Min kära gråter!" Drake/Väduren kråmar sig tillbaka uppför trapporna, kramar dig hårt och frågar, "Vad kan jag göra?"

Stanna hemma ibland, Drake/Vädur. Stanna hemma och lär dig tycka om det. Lek med dina leksaker. Gräv i trädgården. Njut av de små glädjeämnena i vardagen. Om du vill skapa ett enat par måste du stå för åtminstone hälften av enandet.

Passar med

Du kommer att ha mycket kul med Råtta/Tvillingar, Orm/Tvillingar och Apa/Tvillingar. Apa/Jungfrur, Råtta/Skyttar, Råtta/Lejon och Apa/Lejon får dig att rysa av spänning. Men nej för Hund/Kräftor, Buffel/Kräftor, Buffel/Stenbockar och Hund/Vågar. Du är alldeles för arrogant för dem och de kommer bara att provocera dig. Katt/Kräfta passar dig inte heller.

Hem och familj

Drake/Vädurar lockas så av världen utanför att deras behov att glänsa och uppträda för galleriet kan dra dem bort från deras familjer. Inte för att Drake/Vädurar inte är bra föräldrar eller syskon. Men de är inte typen som nöjer sig med familjemedlemmarnas beundran. Det är för lätt. Drake/Väduren behöver bifall från hela världen. Och vet hur han ska få det. Detta minskar ju naturligtvis det antal gånger som han eller hon går med på att utföra rutinarbete. Du hittar inte många Drake/Vädurar som skjuter en vagn full med familjeförnödenheter framför sig i affären. Du kommer inte att hitta massor av Drake/Vädurar i tvättstugan heller. De älskar sina familjer. Men de är inte speciellt intresserade av att ge dem mat.

Drake/Vädurar har en benägenhet att skapa stränga regler för sina barn. "Säg inte emot. Inga armbågar på bordet. Flina inte!" är saker som Drake/Vädurar kan säga. Eftersom skenet är av yttersta vikt för Drake/Vädurar vill de att även barnen ska göra bra ifrån sig.

Drake/Vädur-barn är oroliga, högljudda och krävande. Men de är så kärleksfulla och söta att du inte kan vara arg på dem någon längre stund. Oftast är Drake/Vädur-barn brådmogna både intellektuellt och socialt. De är ledartyper, men inte alltid de populäraste barnen i klassen.

Yrke

Drake/Väduren är synonymt med ambition. Strävan är den viktigaste delen i denna individs livsplan. Först kommer Drake/Väduren att sätta igång med att ta sig igenom de svåraste skolorna, utexamineras med högsta betyg och använda diplom på ett klokt sätt för att hitta jobb de anser är värda deras begåvning.

Som ung vuxen finner Drake/Väduren ofta en svår och ansträngande sysselsättning, som att köpa en inaktiv gruva och försöka få den att producera igen; eller låna en stor summa pengar för att köpa en förfallen byggnad för att restaurera och sälja den. Eller kanske han sätter igång att producera böcker av enorm svårighet och omfattning, som kanske aldrig hittar en publik. Drake/Väduren lever för sådana utmaningar. Och om inga utmaningar dyker upp av sig självt kommer Drake/Väduren att ge sig ut och leta upp dem.

Framgång garanteras denna person förutsatt att stolthet och omåttlighet hålls i strama tyglar. Drake/Väduren har en förmåga att tro på sig själv överdrivet mycket. Om de finner sig själva göra skumma affärer eller dras till vällustighet, måste de se till att glida därifrån igen. Gå tillbaka till kontoret och lägg manken till. Det gör gott för själen. För denna typ av Drake är ärlighet verkligen det bästa.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |