Drake/Tvilling

Den flyktiga Tvillingens sinne förenas utmärkt med den livliga Draken. Drake/Tvillingar är spännande och förhäxande. De har hänförelse att brinna och massor av charm. Drake/Tvillingar personifierar stil. Men räkna inte med dem när det gäller att utföra mental gymnastik som kräver mer än tio minuters koncentration.

Drake/Tvillingar är sprintrar. Nyheternas heta behag brinner klart och eggar denna person att skapa stora drömmar och formulera jättelika planer. Men Drake/Tvillingen blir lätt uttråkad. Han vill att vardagsrummet ska målas i en vacker krämvit färg tills gästerna anländer på helgen. Men han kan inte ta sig för att gå till affären för att köpa färgen.

Så, vad Drake/Tvillingar är kända för är deras begåvning för att hyra folk för att göra jobbet åt dem. Drake/Tvillingar är "idémänniskor". Och de kan verkligen fiska upp nya idéer ur sin väska med tricks lika snabbt som vi kan säga "pensel". De kan samla ihop grupper och förmedla alla sina geniala planer och metoder för att få saker gjorda - men Drake/Tvillingar kommer inte att fylla i så mycket som ett formulär eller ringa ett telefonsamtal själv. De anser inte att "skitjobb" är deras bord.

Naturligtvis har dessa personer så mycket personlig magnetism och charm - och framåtanda! - att de sällan behöver något mer. Deras bravur klämmer verkligen fram dem. Deras självförtroende är häpnadsväckande. De är klippor av styrka och kvickhet. Ändå, förlusten av en kär, ett misslyckande i affärer eller en romantisk brytning kan göra dem fruktansvärt uppskakade. Och när det händer, se upp! En sårad Drake/Tvilling slår och spelar över mer hänsynslöst och högljutt än en hjord av skadade älgar. Gråt? Otroligt mycket. Rasar mot ödet? Det är Drake/Tvillingens specialitet: "Ingen älskar mig. Jag har blivit orättvist behandlad. Alla hatar mig" borde vara Drake/Tvillingens signaturmelodi.

Drake/Tvillingar skrämmer andra. Som Tvillingar tycker de förstås om att uppträda. Tidigt har de lärt sig att det är möjligt att imponera på andra genom att spela tjuriga eller hårdhjärtade eller till och med bovar. Drake/Tvillingar uppför sig som skrämmande monster vid första mötet. De presenterar sig på ett nedlåtande sätt som får folk att backa och undra vad de ska säga och göra. Faktum är att Drake/Tvillingar endast är pappersdrakar. Du kan fälla en med en pust av förnuft eller ett bakhåll. Men du måste våga frusta. Och Drake/Tvillingen spelar sin Drak-roll så övertygande att du förmodligen inte tror att du kan få honom att falla platt om du hittar vägen till hans sentimentala hjärta. Pröva med tårar och klagomål. Om det inte fungerar, lägg dig ner och låtsas vara så dålig att du kanske dör under natten. Drake/Tvillingar smälter vid åsynen av svaghet hos dem de älskar. Det får dem att frukta att de kanske måste göra hans eller hennes jobb, eller att förlorar sin publik.

I sociala situationer är ofta Drake/Tvillingen hopplösa. De kan försvinna från en fest bara för att ingen uppmärksammar deras skämt. Och värre, om en Drake/Tvilling känner sig hotad på något sätt, om en person som han möter verkar mer spännande än han själv, kan han säga eller göra de mest vansinniga saker bara för att få uppmärksamhet. Drake/Tvillingar är elaka. Och det är så de tycker om att vara.

Trots auran av tjusighet och stolthet som en Drake/Tvilling utstrålar, deras tendens att skälla och mest av allt deras sätt att jämföra deras framgångar med dina på ett ofördelaktigt sätt, är Drake/Tvillingen allt annan än en elaking. Drake/Tvillingar är sant tillgivna, varmhjärtade själar som kramar sina barn ofta. Men de har ett sätt, en last, som stöter bort andra. Det är bara en fasad - men vilken förklädnad!

I små doser är Drake/Tvillingar utmärkta vänner att ha. De är oftast roliga (när de inte är otäcka) och är alltid pigga på en fest eller en kväll ute. De avbryter och håller på som galningar bara om du inte ger dem din fulla uppmärksamhet hela tiden. Om en sådan situation skulle uppstå, är det bästa att bara vända på klacken och gå därifrån, låtsandes att du aldrig sett denna Drake/Tvilling förut och inte skulle känna igen honom om du så snubblade över honom. Ensamhet är Drake/Tvillingens värsta fiende.

Kärlek

Trots att Drake/Tvillingar kan verka banala och flyktiga, är de verkligen varken lättsinniga eller tanklösa när det gäller kärlek. För dessa människor finns det inga ljumma känslor. Drake/Tvillingar avgudar sina partners ner till sista tånageln. De gör vadsomhelst för att bevisa sin lojalitet till en kär. I gengäld kräver de ensamrätt, som inte bara är omodern utan också hart när omöjlig. En Drake/Tvillings dialog kan låta så här: "Läs inte den boken! Du kanske blir kär i huvudrollen. Jag vill inte att du ska se den filmen. Den kan ge dig underliga idéer om resor. Jag vill inte att du ska resa. Stanna här. Stanna här och älska mig och lyssna på mig och håll mitt huvud i ditt knä och trösta mig." Om du älskar en Drake/Tvilling, var där för honom eller henne. Vänta på att han ska komma hem, eller ännu bättre, bjud in massa människor så din Drake/Tvilling kan uppträda och roa. Som partner eller vän till en av dessa människor är det ditt jobb att hjälpa honom att visa upp sina talanger. Du tjänar hans syften bäst genom att visa upp honom, ge honom en garanti för din odödliga passion och behålla ditt sinne för humor för de svåra stunderna.

Och svåra stunder blir det. Drake/Tvillingar är inte klassiskt trogna. De är passionerade, heta, ivriga och högljudda älskare. De har oftast en livspartner som de klänger fast vid med overklig beundran. Men Drake/Tvillingar är flirtiga. De kan inte hjälpa det. De går runt på fester och pussar och kramar och lockar gästerna. Ung eller gammal, vacker eller enkel, spännande eller trist, alla måste testas, retas, smekas och pratas med av Drake/Tvillingen. Om denna typ av frigjordhet inte alltid slutar i upprepade affärer, ser det ut som om det gör det - vilket kan vara värre för älskaren som bryr sig om vad andra tycker. Men om du brydde dig om det skulle du inte vara med en elak gammal Drake/Tvilling överhuvudtaget, eller hur?

Passar med

En Råtta/Väduren, Apa/Vädur och Gris/Vädur kan förbättra din bländande självbild och behålla ditt livslånga intresse. Ett Råtta/Lejon, Tiger/Lejon och Apa/Lejon kan också vinka till sig dig, men se upp! De saknar naivitet och du kan få svårt att lura dem. En trevlig Råtta/Våg eller Råtta/Vattuman skulle passa dig och en Apa/Våg skulle vara perfekt. Nobba alla närmanden från Buffel/Jungfrun. De är alldeles för tråkiga för din pråliga smak. Du vill inte umgås med en Hund/Skorpion, Hund/Skytt, Hund/Fisk, Buffel/Skorpion, Buffel/Skytt eller Buffel/Fisk.

Hem och familj

I Drake/Tvillingens karaktär finns det mycket plats för barn, föräldrar och kusiner och fastrar/mostrar och farbröder/morbröder och syskon. Detta är en storhjärtad person vars generositet är lika stor som hans påverkan på fester. Ingen familjemedlem (som inte försöker dra uppmärksamheten från Drake/Tvillingen) kommer att glömmas tas om hand så länge Drake/Tvillingen är i närheten. Denna person är de svagas beskyddare.

Trots hans snällhet är Drake/Tvillingen en krävande förälder. Drake/Tvillingens avkomma kommer att berätta hur hans mamma/pappa får honom att hålla sig på mattan. En Drake/Tvilling accepterar inte emotsägelser eller tjurande från sina barn. Men de vill inte nödvändigtvis att deras barn ska få höga positioner i livet. Drake/Tvillingen är ju rädd för att någon ska stjäla showen. Ett barn som blir en större stjärna än sin förälder är ett hot mot Drake/Tvillingen.

Drake/Tvilling-barn är utmattande förtjusande. De pladdrar oavbrutet och testar ditt tålamod med ändlösa uppvisningar. De älskar fester och är inte nödbedda när det gäller att utföra allt från magiska tricks till sketcher för gästerna. De behöver extra uppmärksamhet och tillgivenhet från sina föräldrar - speciellt om de har blivit sårade eller avvisade utanför hemmet. Försummelse att behaga på någon nivå kan såra ett Drake/Tvilling-barn djupt. Han måste resoneras med och fås att förstå nödvändigheten av hårt arbete och flit. Han kan inte för alltid klara sig på sin charm.

Yrke

Resurserna för en verkligt solid framgång finns i Drake/Tvillingen. Han är kapabel och har en sann vital energi att förbruka på alla sorts projekt och jobb. Drake/Tvillingar är attraktiva också och människor trivs med att vara i närheten av dem - några minuter i taget. Vid första titten verkar Drake/Tvillingen vara inkarnationen av framgång.

Det finns, emellertid, ett problem. Drake/Tvillingar är ju sprintrar. Deras prestationer är perfekta i början. Deras provanställning går som en dans. Deras första affär är alltid en stor glädje för företaget. Alla på kontoret avgudar den nya Drake/Tvillingen på femte våningen. Men vänta. Ge Drake/Tvillingen en chans att slå sig till ro. Kolla hur han eller hon beter sig på första julfesten. Lägg märke till hur uppnosig Drake/Tvillingen har blivit mot sina överordnade. Kolla chefens ansiktsuttryck när Drake/Tvillingen förklarar en affärshemlighet för icke behöriga människor. I det långa loppet klarar helt enkelt inte Drake/Tvillingen att hålla kursen. De kliver av efter ungefär ett år, vilken uppgift det än gäller. De vrider och vänder och blir ibland avskedade eftersom de missköter sig.

Av denna anledning är Drake/Tvillingen bäst som sin egen i affärer som kräver mycket kontakt med allmänheten. Försäljare eller reklam, ägande av restauranger eller barer eller till och med en medicinsk karriär som landsortsdoktor tilltalar den mångsidige Drake/Tvillingen. Denna person kan vara på tusentals platser på en gång och hålla ordning på allt på alla platser. Att stanna upp och forska djupare i ett ämne eller uppgift är utanför Drake/Tvillingens sfär.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |