Drake/Stenbock

Ingen kan fördöma slätstrukenhet som Drake/Stenbocken. För personer födda i denna kombination betyder välstånd som ett resultat av personligt slit det starkaste skydd mot det ordinära. Drake/Stenbocken är speciell. Han eller hon känner av denna egenhet redan i unga år, inser dess förfärliga bräcklighet och vill mer än något annat för evigt hålla fast vid sin särart. Drake/Stenbocken är medveten om fallgroparna när man rör sig uppåt. Han eller hon vet mycket väl hur mycket kämpande som behövs för att nå en fredlig seger och få till ett vapenstillestånd med motståndaren. Men denna kunskap skrämmer inte denna kantiga Drake. Hot och varningsflaggor kan inte avskräcka en sann fanatiker.

Stenbockens stramhet är inte speciellt tydlig här. När man först träffar denna glada person med det hjärtliga handslaget och det öppna leendet, kan man först tro att man träffat en lättsam Tvilling eller ett storslaget Lejon. Men icke. Drake/Stenbockar är naturligt glada och öppna - såvida de inte blir emotsagda. Då kommer du plötsligt att upptäcka en tydlig aura av kylig spändhet som stiger från denna individs hud. Det är stelhet och allvarsamhet.

Drake/Stenbocken har talang för projekt som kräver häftighet och njutning. Han tycker om att ta hänsyn till andra och får en rejäl kick av de uttryck av tacksamhet de i gengäld öser över honom. Han behagar massorna, men inte för vinnings skull. Hans motiv är personliga. Han vill ha uppmärksamhet och skaffar det på ett bra sätt.

Drakar älskar festivaler och helgdagar, fester och folksamlingar. Drake/Stenbocken är inget undantag. Den enda skillnaden är att Drake/Stenbocken tycker om att själv ordna festerna, ta hand om gästerna med den speciella dragningskraft som är typisk för hans tecken, och se till att alla har det bra och roligt. Drake/Stenbocken är den dubbla zodiakens caterer. Han känner alltid för en sammankomst och han handlar och lagar mat och städar till och med efteråt, så länge du lovar att gå hem lycklig.

Den största nackdelen med denna människas personlighet är hans eller hennes oförmåga att säga rakt ut vad han eller hon känner. Missförstå inte. Drake/Stenbocken är kompetent och vältalig när det gäller allt som händer på utsidan. Men när det kommer till närhet så börjar Drake/Stenbocken slingra sig. Han eller hon har inte lätt för att säga saker som "jag älskar dig". Drake/Stenbockar är tillknäppta när det gäller privata saker. De kommer alltid att anklagas för att vara kalla i hjärtefrågor.

Denna väldigt äkta person blir en bra vän genom hela livet. Han eller hon kommer att hålla alla sina förpliktelser till nära och kära och även sticka ut hakan om det behövs. Om en Drake/Stenbock tycker om dig så kommer han att gå genom eld för att du ska ha det bra. Han är inte bara lojal utan han tillämpar sin tro också. Om du har problem med att få tillbaka en radio du lånade ut till någon för ett år sedan, berätta om ditt lidande för Drake/Stenbocken. Han kommer att skynda iväg till personens hem i rättvisans namn. Han kommer att ta ärendet till domstol. Drake/Stenbockar är fantastiska kompisar. Men Gud hjälpe dig om du behandlar dem illa: Drake/Stenbocken tappar intresset för förrädare lika snabbt som han demonstrerar sin hängivenhet för dem han bryr sig om.

Kärlek

Inslaget av renhet är väldigt starkt hos Drake/Stenbocken. De är smärtsamt ärliga om sina preferenser och trots att de är diplomatiska på alla andra områden i livet, så kan de ibland i kärleken göra förskräckliga felsteg. Drake/Stenbocken skulle älska att slå sig till ro och skaffa familj - punkt! Ändå, denna person är för attraktiv för sitt eget bästa. Och att behaga är deras önskan. Så när någon är alldeles för nöjd och vill driva nöjet ett steg längre, då blir Drake/Stenbocken väldigt frestad. Saken är den att Drake/Stenbockar är ganska konservativa. Om de verkligen skulle engagera sig utanför hemmets väggar så tycker de om att tro att det var djävulen som fick dem att göra det. Deras sjudande svartsjuka i kärlek är skrämmande. De gormar!

Om du älskar en Drake/Stenbock, tveka inte att vara bestämd mot dem. Få dem att förstå att du älskar dem för något mer grundläggande än deras utseende och sex appeal. Och slå näven i bordet när det gäller alla dessa fester också. Med denna godhjärtade själ måste du bära tyngsta lasset. Drake/Stenbockar är alldeles för upptagna med att vara trevliga för att inse att de glömt bort att tala om för dig hur mycket de dyrkar dig. De måste påminnas. Men de tycker inte illa om att bli hjälpta på traven.

Passar med

Drakar är ofantligt populära. Det är Stenbockar också. Det finns massor av människor som du kan försöka komma överens med. Börja med en Råtta/Jungfru, Råtta/Skorpion, Råtta/Fisk eller ett Råtta/Lejon. Eller satsa på en Tiger/Oxe eller Tiger/Lejon. Tupp/Oxar, Tupp/Lejon, Tupp/Skorpioner och Tupp/Fiskar väcker äventyret i dig. Detsamma gäller för Orm/Oxar, Orm/Lejon, Orm/Jungfrur, Orm/Skorpioner och Orm/Fiskar. När det gäller Apor föredrar du Jungfrur, Skorpioner eller Fiskar. Vad du inte kommer överens med är begränsat till Hund/Tvillingar, Hund/Kräftor, Hund/Vågar, Buffel/Tvillingar och Buffel/Kräftor. Annars är hela världen din spelplan. Mycket nöje.

Hem och familj

De flesta Drake/Stenbockar önskar att de bodde i en välutrustad miljö. Och de flesta Drake/Stenbockar bor i bohemiska kvartar. Deras stolar matchar inte varandra, deras katt använder bordsytan som säng, deras bebis har ätit adressboken igen och förbaskat också! Var är den andra gröna strumpan? Drake/Stenbockar har det rörigt i hemmet. De tycker om vackra saker, men klarar sig utan. De är inte speciellt materialistiska. De gillar trevliga saker av praktiska skäl. Men de bryr sig inte om att imponera eller att vara som någon annan.

Dessa människor blir lyckliga föräldrar. Drake/Stenbocken, med sin något stela överläpp och tillbakahållna skratt, är verkligt road av barn. De representerar oskuld och kreativitet och ett bekymmerslöst liv. Drake/Stenbockens dröm är att bekymren lyfts från hans axlar, att verkligen flyga, som Peter Pan, iväg från alla plikter och bekymmer. Naturligtvis gör han raka motsatsen och störtar huvudstupa in i rollen som Bror Duktig. Barn betyder potentiell frihet för Drake/Stenbocken. Han önskar att hans lilla barn ska växa upp och bli en stor artist så att hon aldrig behöver bågna under trista rutiner och le åt halvdumma överordnade.

Som barn, oavsett hans plats i familjen, kommer han att omedvetet ta rollen som äldst. Han eller hon glider lätt in i ledarpositioner och om syskon och föräldrar inte har några invändningar mot att Drake/Stenbocken tar över skötseln av hushållet, kommer han eller hon att göra processen kort genom att statuera exempel för de andra. Han är inte den som spelar herre över andra. Men detta barn är en naturlig ledare. Intagande? Du kommer att falla pladask för denna pys. Drake/Stenbockar är oemotståndligt attraktiva.

Yrke

Drake/Stenbockar erkänner sina egna små fel och är intensivt intresserade av vilka de är och hur de blev sådana. Man hittar dem ofta i yrken där speglingen av den mänskliga naturen är huvudsaken. De förstår sig själva och försöker förstår andras behov. De är generösa, men ändå försiktiga med sina pengar. De har en naturlig fallenhet för att leda arbete och människor. När de blir arga kan de bli småaktigt hämndlystna.

Drake/Stenbocken blir en intressant, älsklig chef. Han eller hon uppmuntrar underordnade att arbeta snarare än att beordra dem. Och eftersom Drake/Stenbocken ofta är stolt över av att uppföra sig väl, kommer han eller hon att också vara hövlig. Som anställd bidar denna person alltid sin tid, väntar tills han eller hon får sin stora befordran. Drake/Stenbocken är absolut inte intresserad av obetydliga jobb.

Passande karriärer för denna högt skattade person är: journalist, målare, astrolog, psykiater eller psykolog, rådgivare, penninginsamlare, redaktör, präst, lobbyist, förhandlare, reklamare, professor, matleverantör.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |