Drake/Skytt

En beundransvärd, men inte alltid behaglig karaktär, Drake/Skytten är en krigare av stora mått. Dessa människor är attraktiva och ambitiösa. De tror på framgång och kämpar sig fram mot målet med bravur. Aldrig tyrannisk eller hetlevrad, denna persons stil är gentlemannaaktig och värdig. Drake/Skyttar är inte rädda för fara. De tar stora risker och söker till och med upp farligheter. De dansar kring äventyrets eld, men blir sällan allvarligt brända. Drakar födda i Skyttens tecken överlistar sina fiender, fångar dem i deras egna fällor och bjuder in dem på lunch nästa dag. Seger kräver ju en fest.

Det finns ingen arrogans i denna metod. Drake/Skytten ser ingen anledning till att snäsa av människor eller spela på sin överlägsenhet gentemot dem. Tvärtom är denna person den livade typ av idealist som vinkar till sig alla och envar att följa hans drömmar, svänga hans fana och bära hans färger. Drake/Skyttar är inte själviska eller snåla. De vill det bästa för alla som är inblandade - ändå tycker de att alla ska vara involverade i Drake/Skyttens projekt.

Denna person är en visionär och kan ensam ta initiativet till nya företag. Han eller hon kan slutföra affärer och dra slutsatser och komma till beslut utan att blinka. Men de gillar inte krångel. De känner stor sorg över svek. Ve den som lurar en Drake/Skytt. Draken skadar inte förbrytaren. Aldrig i livet. Hon kommer helt enkelt aldrig mer att lita på honom igen, vilket, när det kommer från denna hedervärda person, är ett slag under bältet.

Drake/Skytten är optimist. Han eller hon vill tro på mänsklighetens grundläggande godhet. Dessa människor är inte naiva, inte heller är de lättrogna personer som behöver beskydd. Drake/Skyttar är mer naturliga ledare som behöver bra kaptener, lagstiftare, ministrar, rådgivare, fruar, män och omsorgsfulla, försiktiga och trogna medhjälpare som skyddar denna överilade idealist från honom själv.

Skytten är frispråkig och frikostig. Draken är också väldigt generös. Båda två älskar partyn och vill göra livet mer festligt. Både Skytten och Draken vill utöka sitt spelrum, för att omfatta större och större grupper och intressesfärer där de kan införa sina teorier och prova sina metoder. Om de lämnas helt och hållet att sköta sig själva, kan dessa välvilliga despoter glatt diskvalificera sig själva från tävlingen. De måste söka kloka råd från mer konservativa själar och följa dem också.

Kombinationen av Drake och Skytt måste kämpa mot en inre röst som manar dem framåt oavsett vad som händer. Denna person vill mer än något annat bevisa att han eller hon kan. Oftast tvivlar ingen annan, förutom Drake/Skytten själv. Inte desto mindre kan denna person vara överdrivet optimistisk och företagsam eftersom han vill visa världen hur rätt han har. Och väldigt ofta har han rätt. Men det händer ibland att Drake/Skytten måste ta sig upp på fötterna igen och räta ut sin krokiga näsa på grund av förhastade beslut och agerande på felaktiga föraningar.

Draken som är född i Skyttens tecken kan vara retlig och ibland sarkastisk, men är oftast barmhärtig och vänlig mot andra. Hans eld är inte en mysig eld, utan snarare en knastrande, kraftfull storbrand som brinner som en fyr för människor han tycker om och vill hjälpa. Det finns något ädelt och mytiskt över honom, som vittnar om storslagenhet och styrka. En mäktigare kombination kan man knappast hoppas hitta.

Kärlek

Drake/Skytten kommer att gifta sig när tiden är mogen. Naturligtvis är dessa människor, med sin hjärtliga entusiasm och ivriga önskningar, tilldragande. Ändå är Drake/Skytten själv inte enbart intresserad av attraktion. Han kommer att leta efter en sann kamrat och hjälpreda när han blir vuxen. Ingen Drake - speciellt inte en Drake/Skytt - tänker någonsin i smått. Denna föreställer sig en gigantisk framtid med massor av barn och hästar och affärer och utökad familj. Denna Drake gifter sig inte med vem som helst. Denna Drake vill ha kvalitet. Och oftast får han eller hon det också.

Om en av dessa äventyrare har fångat din blick kommer du att få en ganska häftig tur. Drake/Skytten kommer att hålla dig på alerten. Om du är det minsta trög, håll dig borta från denna livliga dynamo. Men om du vill arbeta sida vid sida med någon vars ideal tilltalar dig och du inte är rädd att kämpa för, sätt då fart efter din älskade Drake/Skytt. Men gör aldrig denna person besviken och misslyckas inte med din del av uppgörelsen. Drake/Skytten är en stor känslomänniska. Det finns inget mer sårande än att bli ignorerad av en sådan tapper själ.

Passar med

Du är verkligen en mycket populär partner. Väduren, Lejonet, Vågen och Vattumannen är de västerländska tecken du passar bäst med. Inom dessa tecken älskas du bäst av Buffel/Vädur, Tiger/Vädur, Apa/Vädur, Gris/Vädur, Råtta/Lejon, Apa/Lejon, Tupp/Lejon, Tiger/Våg, Apa/Våg, Råtta/Vattuman och Apa/Vattuman. Dessa är dina bundsförvanter. Och nu till dina motståndare: alla de där Hundarna med kombinationen Tvilling, Jungfru eller Fisk. Det var väl inte så farligt?

Hem och familj

Lyx är inte det som Drake/Skytten sätter främst. Men status är det. Skytten som är född under Drakens år kommer troligen inte att hänga sin vapensköld på vilken dörr som helst i vilken stadsdel som helst. Denna person vill bo i det bästa grannskapet, skicka sina barn till de rätta skolorna och shoppa i de finaste affärerna. Nedtonat överflöd och originalitet karaktäriserar Drake/Skyttens boning. Drake/Skytten tycker om att göra saker med fantasi och stil.

Drake/Skytten är den borne föräldern. Denna person är en bra ledare och tar ansvar på allvar. Dessutom, föräldraskap och beskydd, uppfostra och ta hand om andra ger den Draken-födda Skytten sann personlig tillfredsställe. Han eller hon kommer att vara sträng och insistera på att barnen stannar nära familjecirkeln medan de växer upp. Inget barn kommer att känna sig osäker, så länge han har en Drake/Skytt till mamma eller pappa. Dessa människor är välkända för att ta hand om sina egna. De packar in alla i bilen och åker iväg på semester som en grupp, packar picknick-luncher och vandrar uppför berg med de bästa av dem.

Som barn är denna person antagligen livlig och entusiastisk. Hon kommer ständigt att involvera sig i grupprojekt, över vilka hon är chef. Dessa barn är oftast populära hos skolkamrater och lekkamrater. Lärare uppskattar deras villighet att ledas, men kan ibland känna sig en aning hotade av Drake/Skyttens utstrålning av överlägsenhet. Det finns inget som detta barn känner att han eller hon inte kan uppnå, så ibland blir de djupt besvikna på sig själva. Du kan prata med dem rakt på sak, utan att vara rädd för att knäcka deras gnista; dessa små människor är tuffa och duktiga. De bör läras tålamod.

Yrke

Det Drake/Skytten är satt till att göra är han fast besluten att utföra. Denna person vill ha det han vill ha, när han vill ha det. Detta självförtroende har naturligtvis sina nackdelar. Ingen är oövervinnlig, minst av allt den mest känslosamma Draken av dem alla, Skytten. Men dessa emotionella svagheter är exakt det som gör honom eller henne så charmig. Många av Drake/Skyttens strider vinns av misstag tack vare denna besynnerlighet i personligheten.

Drake/Skytten vill förmodligen inte leka någon lek där han eller hon inte är ledaren. Detta är en omtyckt chef, en person som inger respekt hos anställda och kollegor. En annan fiffighet hos denna kombination av tecken är att han eller hon vet när det är dags att ta ett steg tillbaka och låta händelserna ta över. Denna person kan vara förhastad, men är ibland överraskande klok och vis.

Karriärer som passar denna person är: chef för förskola, ägare av en bokhandel, TV-producent, bankir, entreprenör, byggare, politiker, riksdagsledamot, advokat, teolog, affärskonsult, författare, redaktör, förläggare.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |