Drake/Skorpion

När man tillsätter Drake till Skorpion och blandar ordentligt så tjocknar smeten. Skorpionen ger mystik och obarmhärtighet till en redan modig och skrytsam Drake-natur. Lägg till en skvätt självsäkerhet och lite gammal hederlig Skorpion-hämnd och svartsjuka och du kommer att ha kokat ihop en ganska bombastisk mänsklig varelse. Denna rätt är kryddad och riklig.

Allvarligt talat, Drake/Skorpionen är en Drakarnas Drake och en Skorpionernas Skorpion. Båda tecknens alla egenskaper förstoras av deras förening. Denna person är ambitiös. De har mängder av charm och vet hur de ska få det de vill ha. De kan inte se någon anledning till att de inte skulle kunna vara chef för hela världen om de skulle vilja det. Drake/Skorpionen håller sitt fjälliga gröna huvud så högt att han kan kisa rakt över berget på sin framgångs lummigt gröna dal. Ofta orkar emellertid hans ögon mer än hans mage. Berget han måste ta sig över introducerar honom för oräkneliga oövervinnliga hinder. Att mödosamt traska från hinder till hinder med stoltheten i framtassarna kan vara nedslående. Det har hänt att Drake/Skorpioner gett upp. Men oftast studsar de tillbaka och, liksom fågeln Fenix, reser sig ur askan från sitt eget likbål för att ge sig på det igen. Drake/Skorpioner går långt och har gigantiska reserver av mod och slughet. De vill komma någonstans i livet. De är tävlingsmänniskor och charmerande. Men deras enorma fallgrop är att de vill bli hyllade också.

Det moderna livet är svårt för dessa högmodiga varelser. Drake/Skorpionen har väldigt svårt för måttlighet. Han dras till överdrifter och själviskhet och har det mycket svårt när han ska stå emot sin begåvnings utsvävningar. Magnetism är sannerligen ett fantastiskt trumfkort i livets spel. Men det är inte fullt tillräckligt för att garantera vare sig framgång eller lycka. En viss värme, kärnfullhet och kompakthet måste införlivas väldigt tidigt i de förberedande stegen i denna persons liv. Han får inte ryckas med och bort från det grundläggande för att en dag finna sig själv ståendes naken och rädd på toppen av sitt berg - ensam! Drake/Skorpionen kan verka oövervinnlig, men han är fortfarande en Drake och han är sentimental. Innerst inne gråter han över berättelser om försvunna hundar. Han är en enkel motståndare och lättlurad. Kanske är det därför han verkar vara så totalt utan humor. Han vill inte visa sina kort.

Drake/Skorpioner är mycket individualistiska. De har massor av fantasi och kan fundera ut hundra nya planer per minut. Folk gillar dem automatiskt och går till och med med på att ta hem dem, ge dem mat och ta hand om dem bara för att de är så ovanliga. Saken är den att Drake/Skorpionen inte alltid är samarbetsvillig och ibland ombeds de att ge sig iväg bara efter några dagar. Varför? Därför att de i sin strävan efter säregenhet ofta stöter bort det vanliga folket som de behöver mest, genom att snäsa av dem eller helt enkelt ignorera deras behov. Det skadar inte en Drake/Skorpion att hjälpa till med disken. Men på något sätt så faller det dem inte in att sådana simpla uppgifter existerar. Det är inte så att Drake/Skorpionen är en snobb. Han är bara omedveten om anspråkslöshet.

Kärlek

Du kan inte förvänta dig att denna passionerade fanatiker kyler ner sin hänförelse var som helst - speciellt i sovrummet. Drake/Skorpionen är dyrkansvärd och vet precis hur frestande han är för potentiella älskare. Men ibland, bara för att vara motsträvig, kommer han att vara överdrivet trogen mot en enda underbar person som vet exakt hur man ska applådera Drake/Skorpionen medan man drar honom i örat för att han ska uppföra sig.

Drake/Skorpioner tycker om att tro att de är sexuellt fria. Om du älskar en av dessa intressanta och oemotståndliga individer, bör du ge honom eller henne mycket utrymme att ströva omkring, massor av frihet och ett tydligt intryck av att du inte kunde bry dig mindre om vem han eller hon involverar sig med. En sådan nonchalant attityd kommer att hålla honom eller henne nära hemmet. Din uppenbara likgiltighet kommer att fungera som en utmaning. Drake/Skorpioner är förutsägbart svartsjuka.

Passar med

Tryck dig tätt intill en Buffel/Jungfru, Buffel/Stenbock, Buffel/Fisk, Apa/Jungfru, Apa/Stenbock eller Apa/Fisk. Tiger/Kräftan, Tiger/Stenbocken och Tiger/Fisken är tecknen för ditt andra äktenskap. Råtta/Kräftan och Råtta/Fisken är båda fantastiska i sängen. Tupp/Kräftan och Tupp/Jungfrun tänder dig också. Och den lyxälskande Orm/Kräftan är ett riktigt säkert kort. Drakar kommer överens med praktiskt taget alla, förutom Buffel/Lejonet, Buffel/Vattumannen, Katt/Oxen, Katt/Lejonet, Hund/Oxen, Hund/Lejonet och Hund/Vattumannen.

Hem och familj

Drake/Skorpionen tycker om ett komfortabelt hem, men han är inte den som springer omkring och klipper häckar och jämnar till blomstersängarna. Drake/Skorpioner ser inte behovet av överdriven petighet i inredningen. De tycker om rena linjer och ytor där de kan arbeta och/eller ta emot sina otaliga gäster. De imponerar lika mycket med sin närvaro som med sin interiör, så de gör oftast inte mycket av det senare.

Drake/Skorpion-föräldern är rent ut sagt galen i sina barn. Kom ihåg att de är stolta människor. De lägger stor vikt vid sina barn och vad barnen presterar. De älskar villkorslöst, men förväntar sig ändå stordåd. Drake/Skorpion-föräldern vet hur man ska leka med barnen och kommer att hitta på lekar och tillbringa tid med de små. Han kan också vara en girig förälder. En Drake/Skorpion som svärmor är inget man vill ha.

Drake/Skorpion-barnet är outplånligt käckt. Du vill ta med honom eller henne hem med dig. De ler och fnissar och kuttrar och sjunger små sånger för att charma och få din uppmärksamhet. De kan vara sura också. Men icke desto mindre måste du vara hårdhudad för att inte skämma bort denna lilla rackarunge. Om du motstår frestelsen att överösa honom eller henne med beundran och dyrkan kommer detta barn att få en chans att lära sig ödmjukhet. Ett mått blygsamhet som lärts in i tidig ålder kommer att bli pengar på banken för denna stolta raring.

Yrke

Drake/Skorpionens karriär är ofta kantad av små misslyckanden. Inte för att vara avskräckande, men Drake/Skorpionen har mer glöd än uthållighet och ibland förväntar han sig för mycket i avkastning på den ansträngning han sätter in. För att kunna nå framgång måste denna person först lära sig att hålla tand för tunga och inte sälja skinnet förrän björnen är skjuten. Han kommer att ha nytta av en gedigen klassisk utbildning, mot vilken han antagligen kommer att göra revolt. Hitta den där personen som kan dra i örat på ett sådant kärleksfullt sätt och rikta in honom eller henne på rätt spår.

Denna person vill ha makt över andra. Den kommer emellertid inte så lätt. Att ge auktoriet till en som är så själv-hänryckt är både knepigt och farligt. Som chef kan denna person vara fullkomligt avskyvärd. Som anställd med en imponerande titel klarar sig Drake/Skorpionen och hans medarbetare mycket bättre. Se upp så att han eller hon inte spelar herre över andra. Håll Drake/Skorpionen sysselsatt och insistera på att han använder sin utmärkta fantasi för att få konkreta resultat. En lycklig Drake/Skorpion är en upptagen en.

Karriärer som kan passa denna berusande personlighet är: TV-underhållare, politiker, modedesigner, PR-chef, legosoldat, hemlig agent, entreprenör, skvallerkåsör, religiös ledare.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |