Drake/Oxe

Makt och bett förenas här och ger oss en kraftkarl med brutal energi och omåttlig skicklighet. Ingen kommer någonsin att säga att de inte bryr sig om en Drake/Oxe. Antingen älskar man Drake/Oxar eller så avskyr man dem.

Trä och jord. Två organiska element. Å ena sidan så utstrålar denna person vanligt, hederligt sunt bondförnuft, men å andra sidan är han fullkomligt dåraktig och själviskt fokuserad på att få uppmärksamhet. Drake och Oxe bildar ett oförglömligt par.

Starka åsikter karaktäriserar personer födda i denna kombination. "Jag skulle tro" eller "Jag antar" är ersatt av "Det är!" och "Du har fel!" och "Två plus två är inte fyra!" och "Därmed basta!"

Denna person är troligtvis kompetent. I tidig ålder kommer han att ge sig iväg från hemmet, rotandes jorden runt på tusentals olika jobb, sysslor och ideal. Då, precis när du tror att han håller på att bli ett livslångt misslyckande i god tro, tar Drake/Oxen sig samman, kommer tillbaka till sin hemstad, får omedelbart ett toppenjobb i det företag han önskar och inom två år har han befordrats till VD.

Drake/Oxen är högmodig. Han domderar, "Varför skulle jag hugga i innan jag är redo?" Inbilsk? Ja. Men saken är den att personer födda i denna kombination oftast får vad de vill ha. De är så uppenbart beslutsamma och strävsamma (och blygs dessutom inte över att erkänna det) att andra inte kan hjälpa det - de blir imponerade.

Drake/Oxar är modiga. Du förstår när du träffar en. De har alltid gjort saker som ingen annan har provat, som att ge sig av till ett land där det är revolution eller dansa topless på ett cafébord i Saudiarabien, där till och med tikar och kattor bär slöja. Drake/Oxar är överdrivet våghalsiga.

Det är inte ovanligt att Drake/Oxens resor och djärvheter finansieras av någon mer stabil än han - en före detta eller en förälder eller kanske bara en gammal vän. Drake/Oxen plågas inte av skrupler. Så länge som pengarna fortsätter rulla bryr han eller hon sig inte om varifrån de kommer. Vad Drake/Oxen beträffar så överträffar hans omedelbara behov alla andras. När han tröttnar på det, när han är less på att hjälpa svältande beduiner och vill ta en paus, kan Drake/Oxen rusa iväg och slösa bort sin sista slant på nya kläder. Sedan telegraferar han snabbt hem efter pengar till flygbiljetten.

Det finns en sorts tyst styrka i Drake/Oxens natur. Till skillnad från andra, högljudda, Drakar så är denna Drake oftast tystlåten. Förutom, naturligtvis, om han provoceras. Och eftersom han har så starka och orubbliga åsikter, så blir Drake/Oxen alltid provocerad. "Vad menar du med det?" verkar vara en ofarlig fråga, eller hur? Fråga en Drake/Oxe det någon gång. Gå sedan åt sidan. Horn och fjäll skakar, ett rytande ljud kommer från bröstet, sedan - kaboom! Du bör sitta ner annars kommer den rasande Drake/Oxen att välta dig med sin heta ström av protester.

Det är en smula frånstötande. Drake/Oxar kan egentligen inte veta allt. Ändå, det spelar ingen roll vad vi gör för att överbevisa dem, de fortsätter tro att vad de tänker och gör är rätt och och riktigt och det bästa. Drake/Oxar älskar en bra fight. När de stormar din försvarsställning så är det inte bara sina omhuldade idéer de försvarar, Drake/Oxen är på jakt efter en gammal hederlig strid. De kastar sig in i ett gräl med mer kraft än praktiskt taget något annat tecken. Ingen blind ilska heller. Slag under bältet och att dra i håret är tillåtet.

Kärlek

Naturligtvis så är denna Oxe född i Drakens år väldigt sentimental. Det spelar ingen roll hur påflugen och aggressiv denna person verkar, om du skrapar på ytan kommer du att upptäcka ett ämne som inte är helt olikt svandun och du hittar det i massor. Drake/Oxar är seriösa älskare. De beundrar och smickrar sin partner. När de väl har hittat den person som de kommer att älska väldigt, väldigt länge, så kan Drake/Oxen förbli sin partner ytterst trogen.

Draken är intresserad av kärlek och att ha romantik i sitt liv. Men antagligen är han mer intresserad av sitt eget avancemang här i världen. Med andra ord, Drake/Oxar är inte kända för sina storslagna, glödande utomäktenskapliga förbindelser. Men de är ofta kända för sin svartsjuka och överdrivna behov av uppmärksamhet från älskare.

Passar med

Det underbara problemet med Drakar är att de kommer överens med massor av tecken, Drake/Oxen är inget undantag. Du hittar tänkbara kandidater bland Råtta/Kräfta, Råtta/Jungfru, Råtta/Stenbock, Apa/Kräfta, Apa/Jungfru, Apa/Stenbock och Buffel/Jungfru. Du kommer också att fastna för livet för den eleganta Orm/Jungfrun. Du har inga problem med att bo ihop med Tupp/Fisk, Råtta/Fisk eller Apa/Fisk. Du bör låta Buffel/Lejon, Buffel/Skorpion, Hund/Lejon och Hund/Skorpion smita iväg. Du måste spara dina krafter för att slåss för ditt eget avancemang. Blanda inte intimitet med vänskap när det gäller Buffel/Vattuman och Hund/Vattuman heller.

Hem och familj

Trots hans böjelse för att resa runt i världen och spänning blir ofta Drake/Oxen en utmärkt förälder. Hans familj upptar mycket av hans tankar och han vill att de ska älska, ära och lyda honom. I gengäld är han en bra familjeförsörjare.

Kom ihåg att denna person är Drake. Och Draken är den mest, i hemlighet, tillgivna av alla kinesiska tecken. Känslomässiga bindningar rör honom djupt. Drake/Oxen kommer att ta varenda sak hans barn gör personligt. Om barnet får bra betyg, kommer Drake/Oxen att berömma sig själv och tycka att hans barn är ett geni. Eller motsatsen, om Drake/Oxens son är en ungdomsbrottsling som rånar banker, kommer han att ta det hårt, känna sig personligt ansvarig och inte spara på riset.

Drake/Oxe-barnet är bullersamt. Behovet av uppmärksamhet som hör ihop med Drake/Oxen kan chocka en intet ont anande förälder. Barnet måste tidigt styras in på aktiviteter som fordrar energi. Positivt beteende måste uppmuntras. Detta barns föräldrar kommer ofta att vara trötta av att applådera. En Drake född i Oxens tecken är en unikt begåvad aktör och kommer att visa upp originalitet som väldigt ung. Låt detta barn följa sina instinkter. Om du inte gör det kommer han att följa dem i alla fall. Drake/Oxar presterar mer än genomsnittet redan i unga år. Det spelar ingen roll om de sysslar med socialt arbete eller skulpterar, arbetar som lärare eller läkare, denna person kommer att lyckas.

Yrke

Hur de lyckas är en helt annan sak. Drake/Oxar kan känna stor otillfredsställelse. Med varje steg uppåt på stegen, som de oftast klättrar på med lätthet och iver, följer nya källor till missnöje: Toaletten ligger för långt från rummet. Eller solen lyser in genom fönstret vid fel tid på dagen. Eller kanske är lönen för låg eller arbetsvillkoren för hårda. Drake/Oxar är inte lata. Inte ett dugg. Men de kan titta tillbaka på sitt yrkesliv och se var de gjorde allvarliga misstag. Sedan klagar de över allt. Och de kan bli sura, till och med stingsliga. Ingen kommer egentligen överens med en Drake/Oxe på arbetet. I stället står de ut med honom, beundrar och vördar honom. Drake/Oxen vill inte ha det på något annat sätt.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |