Drake/Lejon

En extremt självupptagen person med ett hjärta av guld. Är det vad vi ska tycka om Drake/Lejonet? Är de verkligen så egoistiska? Ja, det är de. Men det är menat som en komplimang.

Det är inte alla givet att bli född överlägsen sina vänner. Och inget tecken är bättre än något annat. Så är det bara. Men Drake/Lejon är förbaskat ståtliga varelser, deras handlingar är så sammansatta och hälsa och mod är så välutvecklade att man nästan blir frestad att säga att alla tecken är jämlika, men vissa är mer jämlika än andra.

Lejonet är den ädelmodiga Draken. Den justa och rättvisa Draken. Den lojala, mäktiga och beskyddande Draken. Det är den Drake som bäst personifierar det som Draken är. Eld. Sol. Buller. Sakkunskap och självförtroende. På ett lustigt sätt är detta det enda tecknet som låter Lejonets kvaliteter väga tyngre än hans ibland ganska oförsynta sida.

Lejon är godhjärtade och utstrålar värme och tycker om att dela med sig av sin rikedom. Drakar kan vara rent själviska. Men de är känslosamma. Kombinationen är perfekt för att ge och ta, eftersom där Lejonet kanske är för generös kliver Draken in och säger stopp. Och när Draken blir lite snål kommer Lejonet och ordnar upp det hela. Drake/Lejon är en blandning som fungerar.

Lejonets integritet och sanna ädelhet är precis de egenskaper som saknas hos många Drakar. Drakens misstänksamhet lugnar ner Lejonets tendens att tro på sig själv en gnutta för mycket. Draken ger också Lejonet god hälsa och en sorts het vitalitet som ibland saknas hos det något dåsiga Lejonet.

Denna person är så känslosam att det blir en svaghet. Han kan inte acceptera vetskapen om en personlig tragedi. Han hoppar över artiklarna i tidningen som handlar om misshandlade barn och tillplattade hundar. Han är så godhjärtad att han nästan är blödig. Men han är plikttrogen också. Han kommer att ta tyglarna och vara till hands om tragedin sker i hans egen värld. Annars diskuterar han helst inte historien om pojken som var inlåst i en garderob i tio år. Han har alltför stor medkänsla för pojkens situation.

Ovanligt hög ålder är något som Drake/Lejonet begåvas med. De är extremt fåfänga, så begäret att se bättre ut längre kanske pressar dem att vakta på vad de stoppar i sig. Och detta är ett tecken vars karaktär är att ta hand om sig själva för att bättre kunna ta hand om andra. De är dessutom alltid så upptagna med gigantiska, komplicerade, revolutionerande projekt att åldrande är nära på omöjligt - de har inte tid att bli utslitna. Drakar har dessutom en medfödd god hälsa.

Kärlek

Denna del av Drake/Lejonets liv är ofta, minst sagt, guppig. Dessa människor är dödligt övertygade om sin överlägsenhet. De varken tvekar eller granskar läget innan de bestämmer sig för vad de ska göra. De vet helt enkelt vad de vill ha och ger sig av efter det. Drake/Lejonet regerar. Det är hans öde.

Eftersom Drake/Lejonet är uppenbart medveten om sitt medfödda uppdrag att överträffa andra, är han en besvärlig uppgift som älskare, partner eller vän. Du kommer att vara ett "bihang" och trots att du kanske uppnår graden av ett nödvändigt bihang, kommer du inte desto mindre att förbli överflödig för hans överlevnad.

För att älska denna person på ett lämpligt sätt måste du acceptera att leva i hans skugga, som kommer att vara tydlig i hela din tillvaro, skyddande och skuggande dig från överexponering för världen. Om du gillar konkurrens, håll dig borta från denna person - såvida, naturligtvis, du inte också är Drake/Lejon.

Passar med

Du är jämlik med Väduren, Tvillingarna, Vågen, Skytten och Stenbocken. Bland dessa tecken gör du klokt i att välja Orm/Tvilling, Orm/Vädur och Orm/Stenbock; Apa/Vädur, Apa/Våg och Apa/Skytt; Råtta/Tvilling, Råtta/Vädur och Råtta/Skytt och den udda Tupp/Skytten. Buffel/Oxe, Buffel/Skorpion, Buffel/Vattuman, Hund/Oxe, Hund/Vattuman och Hund/Skorpion är för kärva för dig som gillar bravur.

Hem och familj

Drake/Lejonets hem är hans borg. Han kan mycket väl bygga en väldigt hög mur runt det också, med eller utan vallgrav, beroende på hans tillgångar. Du kan bjudas in, för besök eller för att stanna ett tag, när som helst. Drake/Lejon är gästfria till överdrift. Dessutom gillar de att ha så många som möjligt runt om. De har en benägenhet för att tycka om värdefulla antikviteter och föremål gjorda av guld.

Föräldraskap lockar Drake/Lejonet. De har ofta flera barn från flera svåra förhållanden. Men de försummar inte något av sina barn eller partners. De tycker det skulle vara trevligt om alla på något sätt bodde tillsammans. Dessa personer är seriösa när det gäller deras barns välfärd och insisterar på att de studerar och äter ordentligt, är hemma i tid och gör sina sysslor utan att tjura. Drake/Lejon-mödrar kväver vanligtvis inte sina barn. De styr med järnhand, men de älskar intensivt också.

Ett Drake/Lejon-barn gör automatiskt mesta möjliga av sitt liv. Det är lite du behöver göra, förutom att stå ut med honom. Han kommer helt säkert att vara ett högljutt och krävande barn. Bry dig inte om det eller, om du hellre vill det, skäm bort honom ordentligt. Det förändrar ändå ingenting. Detta barn är orubbligt säker på vad livet har att erbjuda och vill inte ha några råd.

Yrke

Drake/Lejonet har talang för nästan vad som helst. Han kan bli en datorexpert eller en fotbollsspelare, en journalist eller en romanförfattare, en skådespelare eller en designer. Vad han än väljer att göra, är det troligt att det blir bra gjort. Misslyckanden får Drake/Lejon att dö som flugor. Normalt sett är det något de inte tillåter. Men när det händer, dukar de under. Elden dör ut och Liemannen knackar envist på.

Drake/Lejon som arbetsgivare visar sig vara rättvisa och justa och dessutom härsklystna. Snälla under alla de frätande personlighetsdragen. Och generösa trots Drakens tendens att begränsa slösandet. Som anställd blir antagligen Drake/Lejonet en plåga för omgivningen tills de blir chefer och tar jobbet ifrån dig.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |