Drake/Kräfta

Stor känslosam vitalitet är grunden till denna förvånansvärda individs personlighet. Drake/Kräftan är född med Kräftans hela djupa förmåga att känna livets alla sidor. Denna person är också begåvad med Drakens mod och eld. Här är alltså en kraftfull och oförfärat entusiastisk individ. Kräftans eviga svarta sinnesstämningar lättas upp av Drakens fenixliknande förmåga att resa sig ur askan av sitt eget offer genom sin naturliga fart och kraft. Drakens svårhanterliga skrävel mildras av Kräftans sunda förnuft och värdighet.

Drake/Kräftan är nästan pojkaktig med all charm han utstrålar. Han har bara en gnutta av glimten i ögat i en väldigt sensuell blick. Sängkammarögon med stjärnljus. Kräftan vill hålla denna personen hemma. Draken längtar efter att rusa ut och slå världen med häpnad. Detta skapar en förklarlig inre konflikt. Vad bestämmer i frågan? Känslosamhet. Drake/Kräftan är obotligt sentimental. Med denna känsliga sida kommer, naturligtvis, en tendens att vara överkänslig. Kräftan är den enda Draken som gråter på bröllop och svimmar på dop. De vet hur de ska blanda känslor med teater.

Intrycket man får när man träffar denna personen första gången är stor karaktärsstyrka och enorm skicklighet. Faktum är att om man lär känna honom så märker man att denna kraft sällan utnyttjas. Drake/Kräftor har muskler. Men de tycker inte om att använda dem.

Trots att Drake/Kräftan inte är klassiskt attraktiv så kommer denna person att ha stor framgång hos det motsatta könet. Mycket av Drakens eld släcks av Kräftans vattensida. Drake/Kräftan är inte lika tydligt påflugen och egoistisk. Detta är en nedtonad Drake. En uppiffad Kräfta.

Drake/Kräftor är nyfikna människor och ger sig ofta ut på resor och tar med sig berättelser eller troféer från sina irrfärder. Denna person vet hur och var han ska använda den dynamiska energi han besitter och är ett intressant - men kanske en aning för pratsamt - sällskap. Drake/Kräftor är också idealistiska. De vill förändra världen - eller åtminstone försöka.

Drake/Kräftan dras till det konstnärliga och är förmodligen något av en kulturhyena. Han eller hon njuter av att visa sig på allmänna platser i de rätta kläderna. Drake/Kräftan är ett starkt tecken utan de nackdelar som ofta följer med dominans.

Kärlek

I kärlek, liksom i livet i övrigt, fungerar Drake/Kräftan för det mesta genom känslor och sensualitet. Som bäst är det en turbulent blandning. Stackars lilla barn! Du ska inte känna dig så skyldig. Stoppa inte undan din charm. Ge dig ut och tjusa dem med din kraft! Men var försiktig. Glöm inte bort att du är känslig. Denna värld av beundrande främlingar är full av fallgropar för människor som du.

För att Draken ska vara diskret och värdig, reserverad och respektabel, måste han vara Kräfta. Denna person är förtjusande ödmjuk på utsidan, men dryper av Drakens magnetism, som han aldrig kommer att kunna gömma helt och hållet. Av denna anledning är det inte helt säkert att han är troheten själv. Om du älskar en Drake/Kräfta, stanna hemma vid telefonen och fyll din lilla svarta bok med alternativ.

Passar med

Apa/Oxar, Apa/Skorpioner och Apa/Fiskar lockar och hänför dig, modige Drake. Du kan också finna lyckan med en Råtta/Skorpion eller Råtta/Fisk. Du älskar Ormar för deras medfödda skönhet, så varför inte prova en Orm/Oxe eller Orm/Fisk? Med Gris/Oxar och Tupp/Oxar kan det också tända till ordentligt. Försök inte para ihop dig med en Hund/Vädur, Hund/Våg, Hund/Stenbock, Buffel/Stenbock, Buffel/Våg eller Katt/Vädur.

Hem och familj

Denna person är en Kräfta. Så han kommer att ha ett bekvämt och förnuftigt hemliv. Men han är också en Drake och är van att visa upp sig. Huset är förmodligen stort och imponerande, trädgården är välskött och med en uppenbar lyx. Drake/Kräftor vet inte hur de ska hålla tand för tunga. Du kommer inte att klara dig opåverkad.

Som förälder är Drake/Kräftan en raring. Han älskar sina barn av hela sitt hjärta och tycker om att visa upp dem för släktingar och världen i allmänhet. Han ger dem trygghet och i gengäld förväntar han sig lydnad och gott uppförande. Han eller hon kommer också att frossa i att uppträda för barnen. (Om din mamma eller pappa är en Drake/Kräfta bör du skratta åt deras skämt.)

Drake/Kräfta-barnet har en älskvärd personlighet och är snabbtänkt. Han eller hon bör inte orsaka alltför många problem, förutsatt att det finns många utlopp för all den energi de är födda med. De bör skaffa sig många olika utbildningar, eftersom de har förmågan och är flitiga studenter vars mål är att behaga. Han eller hon är antagligen intresserad av teater.

Yrke

Denna person är född till ledare. Han eller hon behöver mycket utbildning och bör söka kunskap redan från tidig ålder. Deras naturliga nyfikenhet förbereder dem för avancerade studier. Kräftan är flitig och uthållig. Den vuxna Drake/Kräftan har en verklig talang för arbeten som kräver personlig auktoritet. Han är bestämd. Men han är inte envis. Han är plikttrogen. Men han är ingen Askungen.

Som chef är denna person både sträng och överseende. Knepet är att veta hur mycket av varje. Om Drake/Kräftan kör fast, så kan han känna sig fram till den bästa lösningen. Det finns tvivel om Drake/Kräftans lämplighet att vara anställd. Dessa personer avskyr verkligen att spela andra fiolen och kan tjura om de är underordnade. Massor av diplom bör hjälpa Drake/Kräftan att börja nära toppen.

Jobb som passar denna blandning är: predikant, skådespelare, äventyrare/författare, journalist, restaurangägare, TV-personlighet, advokat.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |