Drake/Jungfru

Denna Drake är tuff. Han har tillräckligt med energi för att spränga Australien. Han upprätthåller alltid en pryd Jungfrulig tillbakadragenhet för att hålla sin smak för färskt blod värdigt inlindad. Drake/Jungfrun parar Jungfruns anständighet med Drakens hetta.

Om du letar efter prestationsförmåga är det en svårslagen kombination. Den eldiga Drak-själen blandas med Jungfruns smak för sällskaplig charm. Drake/Jungfrun är ambitiös och har en hjärna som en björnfälla av platina.

Hos denna kräsna person finns det inte lika mycket av skrävlare som hos andra Drakar. Men när denna person är arg (vilket är ofta), blir det ständigt fyrverkeri. Kombinationen av Drake och Jungfru, med alla sina möjliga kompletterande drag, är en gnutta för egennyttig för att kunna kallas harmonisk. Drake/Jungfrur är besvärliga och envisa. De har en vass och elak tunga. Den allmänna atmosfären är inte direkt mysig.

Trots att denna person börjar livet exploderande av känslosamhet och ömsinthet, så kommer vuxenlivet med besvikelser. Resultatet blir en utsliten, blaserad och ibland till och med farlig vuxen.

Drivande viljekraft är en viktig Drake/Jungfru-egenskap. Denna person ger sig på livet med en brinnande iver som gränsar till fanatism. Det finns, självklart, massor av framgångar därute för sådana beslutsamma människor. Men det finns också massor av döda kroppar i deras kölvatten. Det Drake/Jungfrun vill ha, det får Drake/Jungfrun.

Dessa människor kan vara väldigt attraktiva. De för sig med en viss arrogans och de vet hur man klär sig. De är födda med god hälsa och håller sig i form för att bevara det skicket. Denna person vill "bli något" här i livet, slå ut konkurrensen, bli världsmästare i sitt område och inget kommer att stå i hans väg. Förutom hans gräsliga humör.

Drake/Jungfrur stampar och ryker och bråkar och skriker. De är ursinniga ungefär en tredjedel av tiden - på sina familjer, på sina chefer och på sig själva. De föraktar misslyckanden och hatar till och med sig själva för en sådan liten tabbe som att slå sig på fingret med en hammare. Sådant stormigt uppträdande verkar naturligtvis frånstötande på människor som skulle kunna bry sig om denna fängslande demon. Drake/Jungfrun är sin egen värsta fiende. De är flotta och vet inte hur de ska hålla sig osynliga.

Det finns inte mycket utrymme för kallprat med denna bestämda själ. Han eller hon föredrar att omedelbart ge sig på pudelns kärna. Poesi är knappast Drake/Jungfruns favoritnöje. Han tycker om tävlingsinriktade sporter och krig, affärer och stjärnroller. Glöm pepparkakan. Ge honom bara ett stycke rått kött att tugga på.

Allvarligt talat, denna person är lycklig nog att ha ohämmat självförtroende. Han håller alltid huvudet kallt. Man kan räkna med att han avslutar det han påbörjar och han är sällan en besvikelse för sina kollegor och partners. Drake/Jungfrur kräver sin del av livet och de får den oftast.

Kärlek

Drake/Jungfruns privatliv är inte alltför lyckligt. Denna person är ständigt jagad av det motsatta könet efterson han eller hon ångar av erotisk dragningskraft och mystik. Men tyvärr är denna person mer fascinerad av sin karriär och sitt sociala inflytande än av närhet med en person.

Om du älskar en av dessa sprudlande varelser måste du tycka om att vara på åskådarplats, le och heja på din Drake/Jungfru till seger. Han eller hon insisterar på ditt samarbete för era handlingar. Livet med en Drake/Jungfru är aldrig en dubbelriktad gata. För att ta det kort, det finns mycket att beundra och inte alls så mycket att krama.

Passar med

För det mesta gillar du Råttor, men Råtta/Oxe och Råtta/Stenbock är de mest sårbara måltavlorna för kärlek. Tupp/Oxe och Tupp/Kräfta håller dig också ganska sysselsatt, liksom Apa/Oxe, Apa/Kräfta, Apa/Stenbock och Gris/Oxe. Du blir golvad av den sexiga Orm/Skorpionen. Hund/Tvilling, Hund/Skytt och Hund/Fisk irriterar dig med sin ständiga tveksamhet och sina tvivel. Buffel/Skytt och Buffel/Fisk är dina största fiender.

Hem och familj

Inredningen är skarp och effektfull. Hela världsordningen i Drake/Jungfruns miljö är stram och av utsökt smak. Hans val av möbler är i allmänhet konservativ och inte alltför bekväm. Man får inte ligga ner eller luta sig för långt tillbaka i sysslolöshet. Du är välkommen men slöa inte, är Drake/Jungfruns motto.

Det tar Drake/Jungfrun ett bra tag innan han kommer sig för att skaffa familj. Ofta bestämmer han sig för att skaffa barn senare i äktenskapet. Drake/Jungfrur är ansvarsfulla, krävande och disciplinära föräldrar. När de passerat medelåldern har de även en benägenhet att återfalla i sin ursprungliga sentimentalitet. Drakar födda i Jungfruns tecken är den typ av person som mognar med åldern. De blir släpphänta far- och morföräldrar och kompenserar därmed medelålderns stränghet.

Drake/Jungfru-barnet kommer att hålla sig på mattan i skolan. Här är elevkårsordförandetypen, som har blick för de lockande belöningar som ligger i beredskap. Han kan också vara sårbar och lättsårad. Var inte orolig, han tuffar till sig längs vägen. Men som en liten person behöver Drake/Jungfrun massor av omsorgsfullt beskydd. Du kommer helt säkert att ha anledning att vara stolt över din lilla Drake/Jungfru. Men om du inte är det så behöver du inte vara orolig. Han kommer att vara stolt så det räcker för er båda två.

Yrke

Drake/Jungfrun blir lyckligast och mest tillfredsställd i sitt jobb. Denna person har begåvning för alla typer av karriärer som tillåter personlig befordran och en möjlig tripp till toppen av högen. Drake/Jungfrur är mer behärskade än de flesta Drakar. Denna persons öga viker aldrig från bollen. Drake/Jungfrur blir fartiga, våldsamma chefer. De försöker vara rättvisa, så länge du inte kommer i deras väg. Då - tja, de tycker att "i krig och kärlek är allt tillåtet" och agerar i enlighet därmed. Dessa personer är väldigt kompetenta anställda, vars största intressen är att få jobbet gjort. Detta kan vara upphetsande och en lättnad för en överarbetad arbetsgivare. Emellertid komme Drake/Jungfrun alltid att försöka hoppa över sina överordnade och på något sätt krångla sig fram till det bästa jobbet i huset.

Karriärer passande för Drake/Jungfrur är: politiker, regissör, domare, fondmäklare, entreprenör, atlet.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |