Buffel/Vädur

Den kraftfulla Buffel/Väduren kan förinta ett berg med en halvhjärtad axelryckning. Detta är en mäktig kombination, dömd till storverk. Den ståndaktiga Väduren beger sig i unga år ut i världen full av energi och hopp. Oxen, stabil och flitig, bär den unga Väduren, med huvudet högt och draget svärd, sakta men säkert mot betydande och krävande mål. Buffel/Vädurar är vinnare.

Men Buffel/Väduren är lika diskret som en lastbil på tio ton i ett jordskred. Hans färdigheter är många. Men hans vänner kan vara få.

Folk hatar inte Buffel/Väduren, men detta ömsinta monster kommunicerar inte med lätthet. Blyg? Ja. Och reserverad, till och med osympatisk. Buffel/Väduren kan vara en skicklig historieberättare. Men han kan helt enkelt inte småprata med folk. Buffel/Vädurar är tafatta. Buffel/Vädurens uttryckssätt är i stället helt beroende av ett påtagligt fysiskt resultat. Och det betyder inte idrottspoäng. Buffel/Väduren måste få sätta skuldran mot hjulet, slita hårt, rycka in och få saker gjorda, lösa verkliga problem. Genom handlingar kan Buffel/Väduren glänsa.

Naturligtvis ger inte dagens urbaniserade värld så många tillfällen till demonstration av rå styrka. Borta är de dagar när en enkel ung kvinna, som samtidigt kunde bära bebisar och hinkar med vatten uppför den brantaste kulle, föredrogs framför hennes klena vackra sagoprinsessa till syster. Nuföriden belönas folk för sitt grepp om det konstgjorda. Flickan med den vackraste make-upen har större tur i kärlek än den strävsamma Askungen, som tar in tvätten för att hjälpa sin ensamstående mamma. Vår moderna hjälte är killen med den fräcka sportbilen och plastleendet. Det som man ser i tandkrämsreklamen.

Så Buffel/Väduren blir besviken på livet och dess konstgjordhet. Dagens krav på elegans och stil river i Buffel/Vädurens nervsystem. Var är alla värderingar från förr? undrar den missnöjda Buffel/Väduren, förbittrad och till slut bortstött. Jag ska flytta ut på landet. Jag skaffar en hemlig adress. Vem behöver denna falska struntvärld?

Kärlek

Ingen idealisk kärlek är för fulländad, ingen mirakulös trohet mer trogen än den som Buffel/Väduren erbjuder sin partner. Buffel/Vädurar älskar med stillsam kompakt passion. Detta är en kraftfull älskare, som du kan räkna med när det gäller trygghet.

Du kan emellertid inte lita på Buffel/Väduren när det gäller uppfinningsrik kärlek. Han kommer inte att göra sig något extra besvär för att behaga eller förföra dig. Kom ihåg att sex är av underordnad vikt för Buffel/Väduren. Först kommer prestation (eller missnöjdhet, beroende på hur han mår). Sötsliskig poesi får Buffel/Väduren att vilja kräkas. Buffel/Väduren tar sin kärlek ren, utan så mycket som en citronskiva. Kanske en iskub eller två.

Vad som lockar en Buffel/Vädur-partner är kvalitéer som folklighet och hemtrevlighet och mysighet och uppriktighet. Fyll deras sängar med varmvattenflaskor och badda vaniljessens bakom ditt öra. Undvik prål. För att intressera en Buffel/Vädur behöver du inte försöka bättra på det redan vackra. Bara gå ut där i skogen och börja samla nötter och bär. En kärleksaffär med en Buffel/Vädur drar ner kostnaderna för parfym och frisör. Köp henne ett källsorteringsset i julklapp och Buffel/Väduren kommer att ge år av bekymmersfri service.

Passar med

Dina bästa partners hittar du bland Tupp/Lejon och Råtta/Lejon. Gris/Jungfrur gillar din stabilitet och du attraheras av Drake/Skytt. Orm/Tvillingar smälter ditt hjärta av sten. Du ska inte leta efter din partner bland Tiger/Kräftor, Häst/Kräftor, Get/Kräftor eller Get/Stenbockar. Tiger/Jungfrur går dig på nerverna, eftersom de har en tendens för snobberi. Detsamma gäller för den väluppfostrade Katt/Vågen och den himmelska Get/Fisken.

Hem och familj

Hemma är där Buffel/Väduren känner sig tryggast. Hemma är där hans eller hennes hjärta slår snabbast och mest regelbundet. När familjen är tryggt och säkert tillrätta i sitt näste, kan du vara säker på att Buffel/Väduren sover fridfullt. Allt mindre än perfektion i hemmet är omöjligt att tolerera för Buffel/Väduren.

Inte heller kan Buffel/Väduren acceptera att inte vara herre i huset. Hemma bestämmer denna person. Alla försök till konkurrens kommer att resultera i att resterande familjemedlemmar får en riktigt sur Buffel/Vädur. Om du inte vill avstå från tronen kommer Buffel/Väduren att tjura och vara bitter, tills du antingen ber om förlåtelse eller ger dig av. Om du lämnar dem kommer Buffel/Väduren att bli ännu argare och i stånd till att säga hemska saker om dig. Men om du inte vill ge upp ditt vackra hem och de bekvämligheter som Buffel/Väduren ordnat med, gläd honom genom att servera hans favoriträtt varje kväll i en vecka. Det kommer att hjäpa till med att mjuka upp honom.

Buffel/Vädur-barn är begåvade och envisa. De reagerar inte speciellt bra på disciplin, såvida det inte verkar vara deras egen idé. Skolan kommer att vara en lätt match för detta barn, så länge hans lärare förstår hans tystlåtna natur och inte misstolkar det som tjurighet. Ömhet är det bästa vapnet mot en mur av Buffel/Vädurens butterhet. Mycket marmelad på smörgåsen också. Buffel/Vädurar älskar sötsaker.

Yrke

Buffel/Väduren har resurserna för att tjäna och behålla mycket pengar. Så länge som den energi som används under ungdomsåren är en ansträngning mot vinning, så kommer ingen Buffel/Vädur att gå hungrig. Men eftersom lathet inte passar denna person, om de tidiga åren slösas bort, så blir det svårt för Buffel/Väduren att ta sig tillbaka till arbetsvärlden. Vid 30-årsålder kommer denna persons naturliga försiktighet och mogna överväganden att ha fått enorma proportioner. Den glada Vädurens lättrogenhet kommer att ha slipats bort. Och ingen vill köpa något av en surpuppa.

Buffel/Väduren passar bäst för arbeten som inte har någon överordnad. Olydnad är Buffel/Vädurens mellannamn. För att lyckas bör Buffel/Väduren starta eget, öppna en skola eller till och med en restaurang eller tvättomat. Hårt arbete är inte främmande för personer i detta tecken. Men att komma överens med andra i harmoni och samarbeta i grupp är knepigt. Buffel/Vädurar är ensamvargar.

Underligt nog, trots deras tillbakadragna personlighet, brukar Buffel/Väduren lyckas med att behålla några få väldigt goda nära vänner. Det är med deras hjälp som denna person kan undvika både moralisk och ekonomisk ruin. Om du känner en Buffel/Vädur i nöd, gå och ge dem en hjälpande hand. De är alldeles för blyga och stolta för att fråga. Men din gest kommer inte att bli bortglömd.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |