Buffel/Tvilling

Buffeln är en välsignelse för Tvillingens bekymmerslösa ande. Detta är en Tvilling som slår sig till ro, en familjetyp av Tvilling med ögon för det goda livet. En Buffel/Tvilling går alltid framåt, om än mer medvetet och trögt än andra Tvillingar, mot stora och små mål. Denna Tvilling är en tänkare. Men han gör sig inte skyldig till att hoppa från tanke nummer ett till idé nummer trettiotre och tillbaka till tanke nummer ett på två sekunder blankt. Koncentration är möjlig och viktigt arbete kan bli utfört.

Denna individ kan vara häpnadsväckande olik vad han verkar vara. Buffel/Tvillingen, liksom alla Bufflar, verkar egentligen ganska trist. Men vänta tills han börjar prata. Vänta tills hon börjar berätta historien om sin senaste bilolycka och hur hon rymde hemifrån när hon var sexton för att hennes far slog henne och hennes mor drack. Och ge akt på hur fullkomligt fastnaglad du blir när din favorit-Buffel/Tvilling återger berättelsen om sin yngsta son som gick på universitet i England och träffade en flicka som sysslade med häxkonster. Du kommer inte att blinka på hela tiden. Få tag på en Buffel/Tvilling och du kommer inte att kunna göra dig av med honom eller henne. Dessa människor är verkliga trollbindare.

Buffel/Tvillingar är spydiga också. De är inte den typ av spralligt roliga människor som skämtar och försöker få dig att skratta. I stället lyckas de lägga in humor i sina berättelser om olika upplevelser så att du knappt vet att den finns där. Du ler och håller dina öron spetsade för att höra mer. Inga knuffar i revbenen. Bara en stadig ström av kvickheter.

Buffeln är ofta en ensamvarg och denna är inget undantag. Den tid han tillbringar ensam är den tid han njuter mest av. Hur pratsam och vältalig han än kan vara är Buffel/Tvillingen icke desto mindre en klippa av inre personlig styrka. Han tycker om enkla nöjen och hans ideal är sunda. Man får gärna ha stora drömmar, men om de inte är möjliga att förverkliga så är Buffel/Tvillingen inte intresserad.

Buffel/Tvillingen föredrar den familjära middagsbjudningen med nära vänner framför ett gigantiskt öppet hus där femtio personer per minut svävar förbi i aftonklänning och frack. Detta är i huvudsak en lantbo vars smak och behov lätt tillfredsställs av Moder Jords generositet. Ja, han eller hon kan ta en omväg på fem mil för att köpa den rätta sorten rökt skinka. Men Buffel/Tvillingen ser inte den typen av avstickare som lyx. Han eller hon är en person som vill ha kvalitet och tycker det är svårt att nöja sig med det näst bästa.

Krävande? Verkligen! Denna Tvilling är exakt det. Han vill att saker ska vara rätt. Han har inget emot att vänta, men han avskyr oordning, slöseri och pladder. Han har inget tålamod med oduglingar och har ingen tid för dårar. Buffel/Tvillingen kan till och med anklagas för kinkighet och en viss grad av name-droppingsnobberi. Vem man känner verkar vara nästan lika viktigt som vad man kan för Buffel/Tvillingen.

Kärlek

För Buffel/Tvillingen finns det två sorters kärlek. Det finns kärlek till familjen. Och det finns sexuell kärlek. Det finns ingen annan sorts kärlek. Buffel/Tvillingen är en arbetare. Han kan hävda att att han inte är så flitig som han verkar. Men i grund och botten är hans mål personlig framgång. Han är inte intresserad av romantik. Han är intresserad av resultat.

Ovanstående medför ofta att Buffel/Tvillingens kärleksliv blir något kyligt, för att inte säga fullkomligt iskallt. Trots det söker Buffel/Tvillingen flitigt och seriöst det motsatta könets gillande. Det är en besynnerlig blandning. Å ena sidan är Buffel/Tvillingen stanna-hemma familjetypen som inte verkar ett dugg sexintresserad. Å andra sidan springer de efter allt som rör sig. Buffel/Tvillingen är en fåtöljcasanova.

Om du skulle ha oturen att bli kär i en sådan här individ, bör du tidigt lära dig att vända andra kinden till. Denna person kommer att välja dig antingen för hemtrevlig kärlek eller för sexuell kärlek. Aldrig både och. Och skulle du ha valts för hemtrevlig kärlek, våga inte göra något olämligt. Bufflar glömmer aldrig.

Passar med

Du är förtjust i Råtta/Vädurar, Orm/Vädurar och Tupp/Vädurar. Du och det sexiga Orm/Lejonet eller det effektiva Råtta/Lejonet kan också lyckas ihop. En öm Råtta/Våg eller Tupp/Våg kan också vara bra för dig. Och glöm inte att Råtta/Vattumannen, Orm/Vattumannen och Tupp/Vattumannen kan få dig att dåna. Det är ingen bra idé att försöka sig på långvariga relationer med Tiger/Jungfrun, Tiger/Stenbocken, Tiger/Skytten, Tiger/Fisken, Get/Jungfrun, Get/Stenbocken, Get/Skytten eller Get/Fisken. Du kommer inte precis att avguda Apa/Fiskar, Apa/Skyttar eller Drake/Stenbockar heller.

Hem och familj

Det är här Buffel/Tvillingens hjärta (om han har ett överhuvudtaget) verkligen ligger. Buffel/Tvillingarnas omgivning är, minst sagt, mysig. Möblerna, köksmaskinerna, planläggningen av källaren, garaget och bilarna däri, gårdsplanen, trädgården, skogen och hela konkarongen kommer från de mest äkta, bästa och skickliga hantverkare. Alltsammans har satts ihop med omsorg och drivs som ett välskött skepp.

Trots all hans flit njuter denna person av att göra ingenting. Han har inget emot att sitta och rulla tummarna så länge bilarna är vaxade och hembiträdet är i köket och fixar i ordning en festmåltid. Denna person blir en fantastisk förälder. Det finns inget område i barnets liv som inte intresserar honom i högsta grad.

Buffel/Tvilling-barnet kan verka alltför tyst. Det "snälla barnet", "mönsterbarnet" uppträdande är vanligt hos dessa barn. Oroa dig inte, ditt Buffel/Tvilling-barn kommer att ha gjort mycket ofog innan han eller hon blir vuxen. Var tålmodig och ge denna lilla person mycket tid för sig själv. Du kommer inte att få honom att delta hur mycket du än försöker. Det är helt enkelt inte hans grej. Han tycker om sig själv och sina goda vänner. Så är det bara.

Yrke

Ansvar passar Buffel/Tvillingen som handen i handsken. Han är kapabel till stor hårdhjärtenhet och mästerliga hugg av sarkasm som kan krossa hjärtat hos en glaciär. Vad en Buffel/Tvilling vill göra, vill han eller hon göra och kommer att göra. Han är en djup tänkare och en effektiv görare. Han låter inte känslor stå i vägen för sina handlingar.

Som chef är Buffel/Tvillingen omedgörlig. Han eller hon vill ha saker gjorda i förrgår och varje uppgift måste utföras till prefektion. Buffel/Tvillingen har ändå överseende med dem som samarbetar. Han eller hon är till och med frikostig. Men han vill inte ha någon kritik. Som anställd är inte denna person speciellt lycklig. Buffel/Tvillingen har det bättre på egen hand på någon sorts auktoritetspost, där det är upp till honom om solen skiner i dag eller i morgon. Det är bättre för alla inblandade om denna individ får vara Pappan/Mamman. Annars går han eller hon hem och kan till och med snörvla lite om hur missförstådd han/hon blivit. Buffel/Tvillingen kan vara som ett riktigt barn när det gäller att få som han vill.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |