Buffel/Skytt

Bufflar kan verkligen uträtta en hel del i livet. Men Buffel/Skytten kan göra mer. Dessa människor är dynamor. De är både eldiga och lugna. De är vältaliga utöver det vanliga. De är raka, medmänskliga, frikostiga och starka. Dessutom, Buffel/Skyttar vill ha makt, inflytande, kontroll och anseende. De föraktar inte pengar heller.

Förutseende och förnuft blandas här och gör Buffel/Skytten till en annan typ av Buffel än andra, mer försiktiga eller stridslystna sorter. Denna Buffel är född med stil, fräckhet, tjusighet, charm och dragningskraft. Det de vill ha i livet, det får de. För dem är framgång vansinnigt enkelt. De kan inte föreställa sig misslyckande, vet inte vilken färg det har och skulle inte känna igen det om det så slog dem i huvudet. För Buffel/Oxen är livet prestationer. Man börjar smått och arbetar hårt och man kommer dit man alltid ville komma. Några frågor?

Buffel/Skyttar är obotligt tröga, malliga och reserverade. De är oklanderligt idealistiska och oövervinnligt framfusiga. De är inte rädda för något eller någon. De rusar fram i livet som en armé av infanterister på en diet av energimüsli och vitamin B. Men de är inte vindsnabba. Buffel/Skyttar är bara seriösa utövare av läran om självbefrämjande och trångsynt, orubblig tro på hårdhänthet för att vinna.

Hetsig och ståndaktig, modig och hänsynslös, Buffel/Skytten kan leda allt från ett jazzband till ett imperium med gott humör och näsan-i-vädret självsäkerhet. Skyttar vill göra gott i världen, hjälpa andra och förbättra mänskligheten. De drar sig inte för smärta. Buffel/Skyttar älskar faran och tar omåttliga risker för att ta sig dit de vill. De riskerar liv och lem utan att blinka för sin sak. De är dock inte uteslutande självfixerade, de offrar mycket välstånd och trygghet för att få fram sina ideal. Alla Buffel/Skyttar har olika uppfattningar om vad förbättring av mänskligheten betyder. Men de ger sig alla i kast med det lika hungrigt. Buffel/Skytten kan ha ett väldigt vårdslöst sätt och tvekar inte att vädra impopulära åsikter. Eller annars uppvisar de en likaledes ocharmig konservatism. I båda fallen är målet detsamma: ta sig dit hur många små människor man än måste skrämma för att lyckas.

Buffel/Skytten går inte över lik för att ta sig dit han vill. Han bearbetar människor tills de faller ihop av utmattning. Sedan täcker han dem försiktigt med en mjuk filt och går vidare.

Kärlek

Buffel/Skytten är oftast gift. Eller rättare sagt ovanligt gifta. Dessa människor visar ofta upp innerlig trohet i kärleksaffärer. De basunerar ut sin kärlek för sin partner. De berättar om vilken underbar läkare deras fru har blivit eller om hur deras man ska rädda världen. Det kan vara väldigt smickrande för både Buffel/Skytten och frun/mannen. Annars skulle förmodligen inte Buffel/Skytten göra det. Dessa hårdingar är en liten aning på den offentliga sidan - inte skrytsamma såvida de inte har något att säga, men de har alltid massor att säga.

Om du älskar en Buffel/Skytt och han eller hon inte älskar dig tillbaka kommer du att bli våldsamt olycklig. Denna person är det svårt att förlora. Men om du fortfarande skulle ha en chans att sno åt dig denna fantastiska fångst, bör du göra det till din uppgift att förstå att du är i ett lag som du absolut inte coachar, innan ni gifter er. Lär dig att spåra Buffelns fotavtryck genom öknen på sommaren. Du kommer att behöva alla brödsmulor du kan få tag i.

Passar med

Dina favoriter hittar du bland Råtta/Lejon, Råtta/Vågar, Råtta/Vattumän, Orm/Lejon, Orm/Vågar och Orm/Vattumän. Ett band av kommunikation finns också mellan dig och Tupp/Vattumän. Ge dig inte på ömsesidigt beroende med Drakar. Du har allra svårast för Drake/Tvillingar, Drake/Lejon, Drake/Jungfrur och Drake/Fiskar. Apa/Tvillingar och Apa/Jungfrur retar upp dig. Det gör även Häst/Tvillingar, Get/Tvillingar, Get/Jungfrur och Tiger/Fiskar.

Hem och familj

Precis som allt annat i deras upptagna liv är Buffel/Skyttens hem en uppvisning i effektivitet, gott humör och personlighet. Det spelar ingen roll vem som bor där, hemmet är definitivt en deklaration av Buffel/Skyttens tycke, smak och attityd. Om han eller hon tycker om segling kommer vardagsrummet att ha hyttventiler i stället för fönster. Om han eller hon håller på med bågskytte, ducka!

Föräldraskap är naturligt för denna ledartyp. Buffel/Skytten gör allt effektivt, så varför inte uppfostra några barn också? Varför egentligen inte? Denna person är förstående och medkännande, men han eller hon kan vara omedgörlig med barn och otålig med velingar. Han är absolut uppriktig och plikttrogen. Dessutom, Buffel/Oxen berättar ruskiga historier. Barn tycker om historier.

Du kan inte föreställa dig hur enorm detta barns ambition är. Han eller hon kommer förmodligen att göra bra ifrån sig i skolan (såvida inte någon högre upp försöker hindra honom eller henne), glänsa i kommittéer och leda pengainsamlingar. Hemma kan detta barn vara inbundet och ägna mycket tid åt att läsa. Han eller hon är definitivt tävlingsinriktad. Konkurrens glädjer Buffel/Skytten - även om det bara är sig själv han tävlar mot.

Yrke

Denna person är fast besluten att komma någonstans i sitt yrkesliv. Trots att affärer inte är av högsta prioritet för denna kämpe, kommer han eller hon förmodligen att tjäna massor av pengar. Denna individ är så allomfattande och "inne" i livet, projekt, äventyr och detaljer att han inte kan låta ens ett obetydligt fel i kontoutdraget från banken passera utan att rätta till det. De är lystna efter trygghet, men det är inte det viktiga. Buffel/Skyttens riktiga drivkraft för moralen är "herdekomplexet". De tar hand om allt och alla, vare sig det behövs eller ej. Och Buffel/Skytten får behålla hälften.

Chef. Definitivt en maktposition. Viljan att dominera är kung i Buffel/Skyttens förening. Självklart kommer ingen i närheten av denna persons förträfflighet i gruppsituationer, så om de inte väljs till direktörsposten kommer de helt enkelt att ta den. Att vara anställd som underordnad snuddar inte ens vid detta hjärtliga monsters undermedvetna. Han eller hon kommer själv att ha styrkan av en hel fabrik.

Jobb som passar Buffel/Skytten är: stjärna, bestsellerförfattare, racerbilsförare, känd vad-som-helst, skämttecknare, forskare, historiker, statsminister, påve, kung, drottning, kejsare, översköterska, abbedissa, ordningsman, Gud, pilot.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |