Buffel/Skorpion

Ett underbarn med ett drag av galenskap är Buffel/Skorpionen. Bufflar är försiktiga, enkla människor som, i regel, vräker sig fram på sin väg mot framgång, vad som än må hända. De är långsamma och de är noggranna. Skorpioner är väldigt slipade och fanatiska, misstänksamma och magnetiska. De byter åsikt som det passar dem, för att nå mål som Buffeln siktar på, med sänkta horn, i sin makliga lunk. Sätt ihop dessa två tecken och resultatet blir ett sorts klatschigt Kreml eller en något knasig pansarvagn.

Buffel/Skorpioner är kusliga. De verkar instinktivt veta hur de ska armbåga sig fram genom en folksamling utan att så mycket som snudda vid oppositionen. Dessa människor är alltid på väg någonstans. Deras dammoln får en rymdraket att se ut som en tredje klassens tågsätt i Vilda Västern. Inte för att Buffel/Skorpionen har bråttom - absolut inte. Han är helt enkelt bara obarmhärtigt och sadistiskt beslutsam att ta sig dit han är på väg, vilket i detta fall alltid är till toppen av yrket där de högsta lönerna, den största äran, den högsta tjänsteåldern och det mesta livet finns.

En underlig sida hos denna persons karaktär är den outtalade överlägsenhet som han eller hon bär omkring på. Det råder aldrig någon tvekan om vem som är chefen i grupper där Buffel/Skorpionen är närvarande. Denna person är utrustad med både Skorpionens naturliga suveränitet och Buffelns viljestyrka. Han tycker att beslut ska fattas utan hänsyn till känslor. Buffel/Skorpioner kan förstå behovet av känslor och också samla på sig sin del av vansinniga upplevelser på en livstid. Men de tillåter oftast inte sina passioner att störa utvecklingen. Om de gör det, då vet de att de är illa ute.

Naturligtvis så är Buffel/Skorpionen dominant. De måste styra andra. Men de har ett behagligt sätt när de tar över alla situtationer och de har förmågan att på ett charmigt sätt få sin röst hörd. Dessa människor är ofta ganska humoristiska och vet hur de ska få andra att skratta. De är inte fantastiska på att skratta själva emellertid, eftersom deras ego är ganska mycket starkare än deras självmedvetenhet.

Buffel/Skorpioner är avundsvärda. Folk blir lätt svartsjuka på dem och försöker ofta hindra deras utveckling med våldsamma eller lömska medel. Men Buffel/Skorpionen är en tuff individ. Han ger inte frivilligt upp någon mark. Han är en väldigt hård förhandlare. Han är en ondskefull fiende och en hängiven vän. Buffel/Skorpioner är självcentrerade människor vars tunga steg kan kännas över kontinenter och som inte tvekar att göra stora vågor för att garantera sig själva en skön seglats.

Ingen Skorpion är mer hämndlysten än Buffel/Skorpionen. Han glömmer aldrig en oförrätt och kommer att kräva in en skuld, vare sig den är moralisk eller ekonomisk, efter decennier av tyst raseri. Han tycker inte om pjosk och gör sig aldrig skyldig till eftergivenhet. Dårar? Antingen drar han nytta av dem eller så kapar han dem längs knäna. På grund av att han eller hon ständigt intar farligt envisa ståndpunkter och lever ett utsvävande, vilt liv så lever Buffel/Skorpionen ofta i dödlig fara.

Kärlek

Eftersom Buffel/Skorpionen är attraktiv likaväl som kraftfull kommer han eller hon att ha många beundrare. Bland dessa väljer han/hon sannolikt partner för formbarhet och skönhet, snarare än för intelligens. Han är egentligen inte alltför intresserad av intellektuellt utbyte med en partner utan är snarare fascinerad av arga utbrott, gräl, separationer och sammanbrott. De får sina kickar av känslomässiga kriser.

Det är ett ganska riskabelt företag att vara partner eller till och med en tillfällig älskare till en av dessa galningar. De är passionerade och sexiga. Men de har också alltid rätt, har alltid övertaget och är alltid lite tokiga. Det är trevliga tokerier ibland. Men tokigt är det i alla fall. Om man är attraherad av en Buffel/Skorpion så gör man bäst i att tänka två gånger innan man knyter några permanenta band. Buffel/Skorpionen är en lymmel och till på köpet något av en luffare.

Passar med

Råttor passar ihop med dig - speciellt om de är födda i Kräftan, Jungfrun, Stenbocken eller Fiskarna. Tuppar är också riktiga vinnare för dig. Välj en från Kräftans, Stenbockens eller Fiskarnas tecken. Ormar kommer att svepa in dig i lycka om de är födda i Kräftan, Jungfrun eller Stenbocken. Förhållanden med Get/Tvillingar, Get/Oxar, Get/Lejon eller Get/Vattumän blir inte så lyckliga. Besvikelser i mängder väntar dig med Drake/Oxar och Drake/Tvillingar. Ditt buttra humör går inte bra ihop med Apa/Oxen, Häst/Tvillingen eller Tiger/Vattumannen.

Hem och familj

Skorpion-sidan av denna person kan göra honom eller henne lite omåttlig, men hans eller hennes val av livsstil, beroende på den tröga Buffelns böjelse för hemmaliv, kommer att vara mer jordnära än denna personlighet indikerar. Buffel/Skorpionen skulle tycka om ett behagligt liv på landet och lockas av lugna, flotta omgivningar. Han kommer se till att rampljus installeras i alla rum i hans otympligt ståtliga hem.

Denna bastanta individs familjeliv beror på vem han har visheten att slå sig ihop med. Eftersom Buffel/Skorpionen ofta är ute i världen, underbarn som han är, så måste han antingen ha hängiven personal hemma som ser efter detaljer som barn och husdjur, eller resa med familjen på släp. Det bråda liv som är medfött hos detta tecken kräver ofta rörlighet. Buffel/Skorpionen är en tillgiven förälder och bevarar bra kommunikation med sina barn långt efter de har lämnat boet.

Yrke

Maktyrken är de som lockar Buffel/Skorpionen. Men hans vältalighet kommer också att locka honom eller henne till alla typer av artisteri. Denna person är ett skådespelargeni. Han kan också leda folkmassor till stordåd och till och med till revolution. Han är en aning för galen gör att bli betrodd med militära styrkor. Dessutom föredrar han skratt framför aggression.

Karriärer som kan passa denna person är: artist, underhållare, skådespelare, politisk ledare, lärare, författare, filmregissör, teaterdirektör, kommunikationsexpert, komiker.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |