Buffel/Kräfta

Det är ingen tillfällighet att många, många berömda och respekterade artister av alla sorter är födda i kombinationen Buffel/Kräfta. Här finns förkroppsligandet av beslutsamhet. Kräftans djupgående känslighet parad med Buffelns jordnära viljestyrka skapar i detta väsen en känslosam kraft utan motstycke i hela zodiaken. Denna person anstränger sig alltid mer.

Buffel-sidan i denna karaktär begåvar honom eller henne med en respektingivande innovationsförmåga. Kräftan ger kreativitet. Dessa människor jagar det de vill ha med skarp målmedvetenhet. För en Buffel/Kräfta är en uppgift ett arbete är en regel är en religion! Det som måste göras klart måste göras klart och det finns inga genvägar.

Buffel/Kräftan hatar att misslyckas. Inte heller gillar de att att någon talar om för dem vad de ska göra eller när och hur de ska göra det. De skriver sina egna lagar. De erkänner det. Javisst. De är dominerande och kvävande och överdrivet hagalna. Om du inte gillar det måste du gå någon annanstans.

Storleken på Buffel/Kräftans prestationer är jämbördig med hans känslor för dem han älskar och dem som visat honom lojalitet. Med dessa personer delar han med sig rikligt. Men ve Buffel/Kräftans fiender. Den Kräft-födda Buffeln har inte plats i anden för tvivel på sig själv. Om någon försöker slingra sig igenom Buffel/Kräftans mur av självförtroende, kommer Buffel/Kräftan att eliminera dem ganska lätt. Buffel/Kräftan är oförsonlig och hämndlysten.

När du träffar på en sådan här person, vet du naturligtvis att du träffat på någon väldigt speciell. Buffel/Kräftan utstrålar ett kompakt gyllene ljus av överlägsenhet. De vet hur man är ensam. De vet hur de ska ta tid på sig. De vet hur man studerar flitigt. De vet tillräckligt för att få en god natts sömn före en stor händelse. De är otrevligt perfekta och det är av denna anledning (och inte bara tack vare sin begåvning) som de lyckas med det de gör.

Buffel/Kräftans hjärna är heller inget att fnysa åt. Dessa människor är smarta. De kan alla knep och har ögonen med sig. Men Buffel/Kräftan hör inte till de intellektuella i denna nya zodiak. Långt ifrån. De är alldeles för intetsägande för att vara helt hjärn-fokuserade. Buffel/Kräftan är en instinktiv varelse som reagerar utifrån med uthållighet. Han vet från början att den kortaste sträckan mellan två mål är rakt på och då lägger han manken till och tar sig dit. Enkelt, inte sant?

Denna person uppfattar du först som en ljus, glättig typ. Han eller hon verkar ta sig framåt i livet som om alltihop bara vore ett skämt. De låter aldrig någon ana att något ens är lite galet. Låt dig inte luras. Buffel/Kräftan är mycket mindre öppenhjärtig i verkligheten än han eller hon verkar vid första påseendet. Faktum är att de inte tycker om någon sorts lössläppthet. De avskyr folksamlingar och de accepterar bara en om de själva är upphovet till den. Buffel/Kräftor är människosnobbar. De tycker om att lämnas ifred.

Kärlek

För Buffel/Kräftan är kärleken hans egen privata angelägenhet. De lever för sin kärlek och väldigt ofta stannar de hos samma person hela livet. Buffel/Kräftan har talang för kärelek på samma sätt som han eller hon har talang för framgång. Långvariga kärleksaffärer och äktenskap kräver tålamod och mod och massor med kompromisser. Den envisa Buffel/Kräftan vet förvånansvärt mycket om hur man kompromissar i ett förhållande. Kärlek och omtänksamhet för andra är vad Buffel/Kräftan räknar som sin belöning för allt ansträngande hårt arbete. Han håller sig kvar i den mest farliga storm.

Förvänta dig emellertid inte blommor varje dag eller champagne till varje måltid. Buffel/Kräftan är först och främst en känslig person som vill komma någonstans i den riktiga världen. Han eller hon vill definitivt också vara nummer ett i ditt liv. Men underskatta inte Buffel/Kräftans förmåga att koncentrera sig uteslutande på målet till nackdel för, eller åtminstone tillfälligt uppskjutande av, passionen. Känslor intresserar denna person så länge de inte hindrar hans utveckling.

Passar med

Styrka och lust är dina favorituttryck. Du letar efter båda i en partner. Vad tycks om en Tupp/Oxe eller till och med en Tupp/Jungfru eller Tupp/Fisk? Eller slå dig ihop med en Råtta/Jungfru, Råtta/Skorpion eller Råtta/Fisk. Orm/Skorpioner och Orm/Fiskar får också ditt hjärta att slå fortare. Ingen Get/Vädur eller Get/Våg för dig. Tiger/Vågen och Drake/Vågen är också uteslutna, liksom Tiger/Stenbocken och Drake/Stenbocken.

Hem och familj

Denna persons omgivningar utlovar ett välkomnande mottagande för den mest bedrövade pilgrim och leder honom in från kylan. Det är vackert på Buffel/Kräftans ställe. Känslan är stabilitet och mysighet på en gång. Överbelamrade sekretärer och traditionella bord och bekväma fåtöljer runt en rytande eldstad ger harmoni åt Buffel/Kräftans scen.

Denna person älskar barn - alla barn. Han kan till och med ta hem hemlösa och adoptera föräldralösa. Hans eller hennes tanke om barn är att de ska vara glada, men respektfulla, de ska trivas, men de ska vara beredda att arbeta för sin bekvämlighet. Buffel/Kräftan skänker inte bort sina surt förvärvade pengar för att ett vackert leende eller en smickrande kommentar. Detsamma gäller för hans familj. "Jag älskar dig, men jag kan bara göra det på mina egna villkor."

Du kanske tycker att Buffel/Kräfta-barnet reagerar långsamt och kanske mer överlagt än andra, mer aktiva, barn. Buffel/Kräfta-barnet håller inte på så mycket med clownerier såvida han inte i förväg vet att hans handling är fullkomnad. Han tycker om att vara bra på saker. Så han väntar tills han polerat dem innan han visar upp dem för andra.

Yrke

När de blir vuxna har de helt säkert en bra idé om vad de vill göra. De är definitivt mer konstnärliga än de är ekonomiska eller vetenskapliga. Här är det två vattentecken igång. Båda två är tuffa och ihärdiga.

Var finns svagheterna? Denna persons styrka kan också vara hans egen värsta fiende. Någonstans längs vägen, på grund av en kategorisk vägran att vara lättsinnig, kommer de att missa lite av det roliga som "normala" människor engagerar sig i. Dessutom, om de av en ren slump skulle bli inblandade i någon tanklös plan, kommer de att lida mycket mer av dess olyckliga resultat än människor som inte tar livet så förbaskat allvarligt. Om du letar efter slaveri och underkastelse, anställ inte en Buffel/Kräfta. Men om du är intresserad av perfektion, professionalitet till det yttersta, anställ en Kräfta född i Buffelns år. Du kommer inte att bli besviken.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |