Buffel/Fisk

Buffel/Fisken är något av ett original. Precis när du tror att denna person inte är något mer än svammel och bjäfs, pang! Han eller hon golvar dig med en kommentar som skulle knocka Armand Krajnc. Klyftan mellan Buffelns grundläggande slugger-stil och Fiskens flyktighet är vilseledande. Glöm aldrig att man inte kan döma hunden efter håren. Buffel/Fisken verkar vara artisten, den stereotypa Fisk-drömmaren. Men vänta! Buffel/Fisken är kanske ännu mer en intrigmakare än en poet. Denna persons fiendskap är en kraft man bör undvika till vilket pris som helst.

Buffel/Fisken är kapabel till sarkasm, men föredrar ett annat, mer lömskt vapen. Denna individ är medlem i den "nötande vinnarskolan". Buffel/Fisken nedlåter sig inte till slagsmål eller hotelser. Han är alldeles för känslig för sådana vulgära medel. I stället, när Buffel/Fisken försöker komma förbi ett hinder eller fälla en befästning, väntar de. De planerar och intrigerar och sviker och tänker. Men de agerar inte. De sysselsätter sig med stickning eller korsordslösande, låter tiden gå.

Fiskens känslighet och Buffelns viljestyrka kan vara en oslagbar förening. Om den hanteras rätt garanterar kombinationen framgång. Framgång i stället för lycka, eftersom Buffel/Fisken fortfarande är en flyktig, obeständig varelse hur många hovar han är har på jorden. Denna person kanske aldrig blir fullkomligt, lyckligt nöjd. Ändå, tack vare hans hyperkänsliga naturliga antenn, kan Buffel/Fisken nå en punkt där han aldrig bedömer andra fel. Denna person känner sin fiendes svaga punkt. Så han lägger upp sin taktik. Sedan, utan ett ljud, lutar han sig tillbaka och fnittrar och ser sin fiende måla in sig i ett hörn.

Buffel/Fisken har starka åsikter om många ämnen. Människor dras till dem tack vare deras medkännande och förståelse. Denna person lever nästan aldrig ensam, utan är snarare omgiven av familj och ett fåtal privilegierade vänner som han eller hon är hängiven och tvärtom. Buffel/Fisken är älskad, uppskattad och respekterad. De tar ingen skit från förlorare, inte heller tolererar de uppstudsighet. De är kräsna och svartsjuka när det gäller nära och kära. Men, eftersom de ger sitt allt för familjens och traditionernas bevarande, förstår de helt enkelt inte förräderi eller svek. Ömsesidig respekt är viktigast för denna pålitliga medborgare.

Buffel/Fisken tycker om att bli hörd. Han berättar fantastiska sagor. Dessutom, utan sin förmåga att utarbeta planer och utveckla saftiga detaljer, skulle Buffel/Fisken vara ganska blyg. Buffel/Fiskens vältalighet är nyckeln till hans eller hennes sociala framgångar. Ekonomisk framgång är ganska naturlig för denna stadiga och uppfinningsrika person. Ingredienserna för rikedom finns här allihop: beslutsamhet, ambition, kunskap och, mest av allt, kärlek till välstånd och trygghet.

Kärlek

Denna person har ofta ett flitigt sexliv. Fisken ger Buffelns skapliga drift extra känslomässig skärpa. Eftersom många av denna persons aktiviteter är maskerade, kommer hemliga affärer och invecklade, sentimentala planer att spela en stor roll i hans kärleksliv. Äktenskap är naturligtvis viktigt för Buffel/Fisken. Han kan inte överleva utan en familj. Men underligt nog, hans familjs åsikter om hans fritidsaktiviteter överensstämmer inte alltid med det han vill. Detta kan skapa konflikter och ge upphov till mycket missnöje i Buffel/Fiskens hjärta.

Om du älskar en Buffel/Fisk, var storslagen. Buffel/Fisken törstar efter spelrum och letar efter en kompletterande vidsynt själ, som han eller hon kan dela sitt liv med. Eftersom denna person ofta känner att hans egna värderingar är tråkiga eller gammalmodiga, attraheras han av originalitet och till och med ovanlighet i en älskare. Om du är lite udda och i utkanten riskerar du att bli förföljd av en lugnt gående Buffel/Fisk.

Passar med

Råttor är dina favoriter. Försök hålla dig till Oxar, Kräftor, Skorpioner eller Stenbockar inom Rått-familjen om du vill att lugn ska råda i ditt liv. Förutom Råttor kan du söka din lycka bland Orm/Oxar, Orm/Kräftor, Orm/Stenbockar, Tupp/Oxar, Tupp/Kräftor och Tupp/Stenbockar. En Drake/Skorpion eggar också upp dig. Du bör inte försöka dig på Drake/Tvillingar eller Drake/Jungfrur. Ha inte ihop det med Get/Skyttar eller Apa/Skyttar. Du behöver lugn och de kan inte erbjuda det.

Hem och familj

Buffel/Fiskens hem är hans borg. För sitt hem och för vad det representerar av sammanhållning och anseende gentemot världen, skulle denna person kunna döda. Du ska inte bli förvånad om du hittar djupa klassiska soffor och mattor, marmor och stilmöbler i denna prakt-missbrukares hem. Skalet är också mycket viktigt för honom. Han föredrar symmetri och mjuka färger. Konstverken är för det mesta realistiska, Buffel/Fisken trivs inte med det abstrakta. Han är känslig för materiell skönhet av en konkret natur.

Denna förälder är krävande och omedgörlig. Han eller hon älskar barnen så våldsamt vad beträffar att känna behovet att behålla dem för alltid. Buffel/Fiskens familjebild är väsentlig för hans harmoni. Han kan se sig själv för evigt involverad i sina barn. Buffel/Fisken kan inte tänka sig deras fullkomliga oberoende av honom eller henne, inte heller kan Buffel/Fisken förstå behovet av att barnen ska flytta hemifrån när de gifter sig. En familj är en familj och Buffel/Fisken är en plikttrogen och generös monark.

Detta barns känslighet är tydlig redan i unga år. Allt som är sött och feminint faller Buffel/Fisk-barnet i smaken. Hänsynstagande är garanterat. Ämnen som kräver långvarigt, detaljerat arbete är öppna för denna läraktiga begåvning. Han har förmodligen fallenhet för språk och kan uppmuntras i allt som har med litteratur och konst att göra. Skilj dig inte för detta barns skull. Han har hellre en bråkande familj än ingen familj alls.

Yrke

Den stadiga, stabila och modiga Buffel/Fisken kan gå mycket långt och bli väldigt, väldigt rik om han eller hon väljer det. De är, först och främst, kreativa och uppfinningsrika. För det andra, de besitter enorm styrka och hängivenhet. De vill ha lyx och de vet hur de ska vinna genom tålamod och uppoffringar. Om de skulle sätta alla dessa talanger i arbete, måste de lyckas. De kan emellertid, på grund av sin lojalitet mot familj och tradition, av hänsynslösa föräldrar styras in på karriärer som inte alls passar deras behov av att vara bäst.

Buffel/Fiskens självständighet är så uppenbar att som chef är han först och främst respekterad. Han eller hon vill att allt ska utföras väl - alla vrår välstädade och alla kopior kristallklara. Inte en lätt arbetsgivare att arbeta för, men absolut inte slarvig. Denna person blir en pålitlig, om än något långsam, anställd också. Buffel/Fiskar måste inte äga företaget. De kan nöja sig med att tjäna lika mycket pengar som ägarna, men komma undan offentligheten. Det finns ingen större längtan efter berömmelse i denna person. Om det blir så, bra. Om inte, anonym rikedom är godkänt.

Några karriärer som kan passa denna individ är: advokat, artist (alla sorter), kameraman, bolagschef, författare, administratör, aktiemäklare, bankir, kontorschef, god man.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |