Apa/Vattuman

En person av ytterst ovanlig bredd och djup reser sig från Apans och Vattumannens union. Vattumannens naturliga opartiskhet hjälper Apan att utforma sitt öde utan ohanterliga tankar eller ovidkommande känslor. Apan ger den visionära Vattumannen en sund känsla för fakta och hjälper honom att hantera nuet. Kombinationen är harmonisk och lovande.

Han eller hon är verbalt aggressiv. Ord är denna klarsynta själs vapen. Ett drag av revolution, eller åtminstone mottaglighet för sociala förändringar eller genombrott, färgar alla Apa/Vattumannens skapelser. Han eller hon kan välja att utöva makt över andra, men om så är fallet är målet aldrig makten för maktens skull. Snarare försöker Apa/Vattumannen leda eller råda, döma och guida sina kamrater mot en mer perfekt värld där sanningen får mer uppmärksamhet än falskhet.

Apa/Vattumannens grundsätt har att göra med att fokusera på mänskligt beteende, vare sig det är uppdiktat eller riktigt, och förvandla händelser till en smältbar form. Idealet är äkthet. Planen är att spegla det verkliga livet på ett sådant klokt sätt genom en unik personlig vision som till slut gör att mänskligheten lär känna sig själv. Historia, litteratur, juridik, journalistik och film är alla möjliga verktyg för denna persons enorma talang.

Vattumannens naturliga skärpa och Apans briljans går hand i hand i detta tecken. De är starka, hårt arbetande människor som längtar efter att åstadkomma det osannolika och ofta gör det. De är också mångsidiga. En Apa/Vattuman-poet skriver inte nödvändigtvis bara poesi. Han eller hon kanske även designar höghus eller äger en elefantfarm i Afrika. Apa/Vattumannen är mest av allt en som gör. Han bryr sig mer om sitt arbete och mänsklighetens utveckling än materiell rikedom eller ryktbarhet. Så länge Apa/Vattumannen är yrkesmässigt aktiv är han nöjd.

Denna individ är, dessutom, nitisk. I vissa tecken kan hängivenhet få fanatiska proportioner. Men inte här. Om han är nitisk så är det bara för att han vill få mer gjort än vad som är mänskligt möjligt på en normal åtta-timmars arbetsdag. Så Apa/Vattumannen jobbar ofta tolv-timmars dagar. Folk omkring honom oroar sig för att han ska dö ung, men Apa/Vattumannen bryr sig inte. Han tycker att han i så fall åtminstone har bidragit med sin åsikt och satt sitt märke på världen. För Apa/Vattumannen handlar livet om resultat.

Denna människa är född till det eviga stadiet av att vara illa ute. Han eller hon tar chanser. Dessa personer är inte det minsta rädda för att drömma ihop eller planera stordåd. De är i huvudsak fulla av självförtroende och har stor personlig integritet. Apa/Vattumän är kloka och begåvade. De är dessutom ädla människor, vars värdighet imponerar på vänner liksom fiender. De är skickliga taktiker och föredrar alltid att göra upp i godo hellre än att konfrontera en motståndare i domstolen eller i en duell.

Kärlek

Denna person försöker omedvetet att inte bli invecklad i någon känslomässig komplexitet. Normalt sett undviker Apa/Vattumannen träsk av alla sorter. Kom ihåg att han är rejäl. Och prestationsorienterad. Naturligtvis behöver han kärlek och kommer att leta efter en partner som kan dela både hans bördor och glädjeämnen. Men denna person ser vanligtvis inte personlig passion som en patentlösning. Han behöver inte känna sig hänförd av en stor kärleksaffär för att överleva och trivas med sig själv. Apa/Vattumannen är otrogen. Bara för att det är kul.

Vad han eller hon behöver mest från en partner är trevnad och ansvarstagande. Den flitiga, påhittiga Apa/Vattumannen älskar skönhet, men är mer intresserad av kvalitet än fysiskt utseende hos en partner. Hans eller hennes val av partner, man eller fru, kommer ständigt att bero på det inre värdet hos en potentiell livskamrat som en person, inte som ett föremål. Apa/Vattumannen behöver hjälp. Han eller hon är alltför upptagen för att göra det själv. Om du älskar en, var till hjälp och lär dig att tassa på tåspetsarna när ditt geni arbetar.

Passar med

Passande för dina känslomässiga behov är Råtta/Tvillingar, Råtta/Vågar och Råtta/Skyttar. Drake/Vädurar, Drake/Vågar och Drake/Skyttar motiverar dig också och svarar allvarsamt på dina allvarliga frågor. Du blir inte upphetsad av Gris/Oxar, Gris/Lejon och Gris/Skorpioner. Era mål står i motsatsförhållande. Tiger/Oxar och Tiger/Lejon irriterar dig med sin självtillräcklighet. Orm/Skorpioner kan kanske intressera dig, men de har ingen uthållighet för din typ av mentalitet.

Hem och familj

En Apa/Vattumans hem är rationellt, användbart och utan krav. Denna persons omgivning vittnar ofta om hans känsliga karaktär och är rejäl, men ändå inte traditionell. Han lutar förmodligen mot det moderna och praktiska när det gäller inredning. Hans garderob är passande elegant, men aldrig prålig. Denna person behöver oftast inte imponera. Och om han gör det? Det är förmodligen ett tecken på att hans karriär är på nedåtgående.

Apa/Vattuman-föräldern är uppriktig och seriös när det gäller att uppfostra barn. Han eller hon kommer att ha höga förväntningar på barnen och kommer att försöka lära de små hur de ska använda sina talanger på ett klokt sätt. Detta är en tålmodig person som kommer att hjälpa lille Niklas med skidorna och lilla Anna med ytterkläderna när de kommer från skolan. Apa/Vattumannen är emellertid en ganska reserverad förälder och inte kramigt kärleksfull. Han eller hon kommunicerar bäst med barn genom ord.

Detta barn är något alldeles extra. Hans många talanger och stora vetgirighet kommer att visa sig tidigt i livet. Skolan bör vara en lätt match (såvida inte, naturligtvis, lärarna inte tillåter Apa/Vattumannen att visa hur ovanlig han är). Han kan vara en aning olydig, liksom han är långt ifrån feg eller till och med foglig. Hans mogna idéer slår vuxna med häpnad. Han vill inte skaffa sig fördelar på en kärleksfull mammas eller pappas bekostnad. Apa/Vattumannen är en bra grabb.

Yrke

Denna person är i huvudsak intellektuell. Man kan inte definiera honom eller henne till ett yrke som detaljhandlare eller ens statstjänsteman. Här finns alldeles för många revolutionära tankar för att anpassning ska sitta fast. Den oberoende Apa/Vattumannen tar rationellt itu med sina egna projekt, letar kapital från yttre källor och använder dem klokt för att han ska vara välkommen att låna nästa gång.

Apa/Vattumannen blir en utmärkt chef. Han är sympatisk, anställda och medhjälpare kommer att respektera denna intressanta persons åsikter och skapelser. Som anställd kommer Apa/Vattumannen att vara väldigt noga med att ge valuta för sin lön. Han kanske visar sig vara rebellisk på längre sikt och vill bryta sig ut för att starta eget. Med en sådan begåvning för att ta sig an stora projekt av en väldigt personlig karaktär, så är denna önskan om oberoende inte förvånande.

Några yrken som kan tilltala Apa/Vattumannen är: författare (romanförfattare, manusförfattare, poet, kompositör, journalist, dramatiker), filmregissör, teaterregissör, skådespelare, offentlig talare, domare eller advokat. Alla ordrelaterade yrken.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |