Apans kombinationer

Denna kombination kan prata sig in eller ur vilken situation som helst. Apa/Vågens styrka ligger i hans briljanta manipulering av ord och idéer så att de passar olika situationer, både kommersiellt och artistiskt. Apa/Vågen är en vänlig lurendrejare vars karaktäristiska vältalighet och babblande gör gör honom/henne till ett spännande sällskap.

Våg-sidan av denna persons natur vill leva sitt liv som ett par och lockas av tidigt äktenskap. När man lägger Apans karaktärsdrag till den pladdrande Vågens ger det personligheten ett ökat behov av kommunikation och till och med en viss längtan efter hälsosamma konflikter. Apa/Våg-kombinationen är inte lugn. Dessa personer lockas av rörelse för dess egen skull. Ibland måste de glömma vad de just har sett och gå vidare till nya territorier för att kunna suga upp bra, eller åtminstone annorlunda, vibrationer.

Apa/Vågen är manipulativ. Han eller hon står inte över utnyttjande av andra. Apa/Vågen ser världen som sin lekkamrat. Han kan inte förstå varför han inte bör tvinga fram känslor för vinnings skull. Trots allt, vilka rackartyg Apa/Vågen än har för sig, kommer han att vara den förste att försäkra både dig och sig själv att han bara vill allas bästa. Apa/Vågen är ingen parasit. Han är aktiv och energisk, har intelligens över medel och kan vara slagfärdigt smart.

Det finns en annan aspekt på Apa/Vågens personlighet. Denna person utstrålar ¨pojkaktighet och har en glimt i ögat som antyder att han har kommit på hela sitt följe med händerna i kakburken. Detta betyder inte att Apa/Vågen går omkring och leker polis. Men de har en extra känslig uppfattningsförmåga. De känner både personliga och social förändringar väldigt starkt. Ofta hittar man Apa/Vågen i spetsen för en artistisk eller politisk röreöse. Denna person är en engagerad observatör.

Ibland är livet bara för mycket att bära för Apa/Vågens förhöjda mottaglighet. Denna person kan dras till euforiska och medvetandeförändrande substanser. Han känner sig inte alltid tillräckligt starkt, tillräckligt stridsduglig - fastän han uppenbart är mer än tillräckligt smart - för att möta en utmaning. Inte för att Apa/Vågen är svag. Långt ifrån! Men de kan sakna självtillit och tveka innan de krossar en mottävlare. De har inget emot att vinna genom falskhet eller lömskhet. Men de föredrar verkligen att inte konfrontera motgångar ansikte mot ansikte. När det gäller Apa/Vågen är makt aldrig rätt. Han föredrar satir som vapen. Han använder hellre humor eller till och med bara din begåvning för att distansera motstånd.

Apa/Vågen är skicklig på att hantera sin publik. Han har värdighet och en svidande slagfärdighet. Hans talanger är många och han kan nå höga höjder inom vilket område han än väljer, tack vare sin villighet att anpassa sig, att böja och ändra sig med strömmen. Denna person är motsatsen till besvärlig. Fastän han kan avskräckas och kanske tillåter sig tillfällig kapitulation, är Apa/Vågen flexibel och har ett jämnt humör.

Kärlek

I jakten på romantik likväl som i den mer vardagliga strävan, kan Apa/Vågen vara bedrägligt självfokuserad. För det mesta tar dock intresset över att bevara förhållandet överhanden framför allt annat, eftersom paret är av yttersta vikt för denna person. Apa/Vågen är sentimental och även när de utnyttjar någon annans kärlek för dem förblir de trogna. Vad Apa/Vågen letar efter i kärleksaffärer eller äktenskap är en balans mellan två människor vars ömsesidiga passion och beroende av varandra kan skapa en symbios. Det en Apa/Våg tar kommer han eller hon också att ge.

Skulle du bli förälskad i en Apa/Våg kan du vara säker på att han eller hon kommer att göra det till ett uppdrag i sökandet efter livslång jämvikt. Deras förhoppningar är så höga att de faktiskt kan kräva ett ganska tröttsamt ansvar på den bättre hälften. Apa/Vågen vill vara det stabila elementet i ert par, vilket ger dig chansen att vara precis så galen som du vill. Var inte orolig, Apa/Vågen ger dig känslomässigt stöd.

Passar med

Det kan finnas en Drake i din framtid. I så fall är det bästa valet om han eller hon också är Tvilling, Lejon, Skytt eller Vattuman. Du passar också med Råtta/Lejon, Råtta/Skytt och Råtta/Vattuman. Vibrationerna mellan dig och Häst/Vädur och Häst/Kräfta är inte perfekta. Det samma gäller för Tiger/Kräfta och Tiger/Stenbock. Gris/Kräfta och Buffel/Stenbock är helt enkelt för mycket för att din smidiga och föränderliga natur ska kunna föredra dem.

Hem och familj

Apa/Vågens hem är hans borg. Han tycker om det som är vackert och lyx, men behöver inte nödvändigtvis en jättelik gård för att bevisa för sig själv att han har rötter. Apa/Vågen har rötter i stunden. Det verkar räcka för dem. De är inte några vagabonder eller luffare. Men om de har ett vackert hem är syftet förmodligen mer att glädja andra än för att ge trygghet.

Apa/Vågen är en uppriktig och kärleksfull förälder. En sak han eller hon ångrar är tvånget att växa upp och bli allvarlig och trist och vuxen. Så denna person är den typen som leker med barnen och tar dem till nöjesparker och gör dem sällskap på berg-och-dalbanor. Apa/Vågen förväntar sig av barnen att de ska vara kreativa och uppmuntrar dem inom de områdena.

Apa/Våg-barn är små söta varelser. De har alltid ett leende och är alltid villiga att fälja med faster Linda eller hoppa upp i famnen på den överraskade farbror Karl. De är både sällskapliga och glada. Självklart måste de passas så de inte blir gör elaka. Dessa barn är mästare på att skapa intriger. De har alltid något på gång. De har också en förmåga att pladdra tills dina öron faller av. Ge dem en bra utbildning så att de, när de växer upp, åtminstone har något intressant att pladdra om.

Yrke

Apa/Vågen kan berömma sig för att ha en aristokratisk hållning. Vi vet också att han eller hon kan prata - länge. Här finns också en talang för att bearbeta ord till idéer. Apa/Vågen blir en perfekt kollega eller partner och hanterar yttre förbindelser bättre än något annat Ap-tecken.

Apa/Vågen som chef är inte skrämmande alls utan imponerar med sin pratsamhet och knivskarpa intellekt. Människor respekterar Apa/Vågen för hans ädla drag och skarpsinne när det gäller affärer och social utveckling. Bra sätt att ta tillvara på en Apa/Vågs tjänster: Sätt honom eller henne helt ensam i ett fönsterlöst rum och därigenom tvinga honom/henne till koncentration, eller skicka ut honom eller henne på vägarna för att sälja - vad som helst! Men försäkra dig om att de når upp till sin dagliga kvot. Apa/Vågen har en sorglig förmåga att skingra sin energi med innehållslöst pladder.

Alla karriärer passar för Apa/Vågen, om det innebär rörelse och och mänsklig kontakt: fastighetsmäklare, skådespelare, professor, fösäkringssäljare, talskrivare, rättshjälp, socialarbetare, reklam.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |